loading...
دانلود تحقیق , پروژه و مقاله
علی کوندری بازدید : 42 جمعه 30 مهر 1395 نظرات (0)

تعیین رابطه بین جوسازمانی با اخلاق رفتاری وروحیه آموزگاران مدارس ابتدائی

تعیین رابطه بین جوسازمانی با اخلاق رفتاری وروحیه آموزگاران مدارس ابتدائیدسته: روان شناسی
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 109 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 44

تعیین رابطه بین جوسازمانی با اخلاق رفتاری وروحیه آموزگاران مدارس ابتدائی

قیمت فایل فقط 22,000 تومان

خرید

تعیین رابطه بین جوسازمانی با اخلاق رفتاری وروحیه آموزگاران مدارس ابتدائی

 

مقدمه

 

 

 

امروزه نظام آموزش و پرورش به عنوان یک  پدیده اجتماعی  جزء  لاینفک  زندگی اجتماعی به شمار میرود هرچند ساختار و عملکرد و ویژه گیهای آن در جوامع مختلف متفاوت است  ولی  وجوه مشترک بسیاری در میان  نظامهای آموزشی  یافت می شود وپیدایی وگسترش این نظامها حاکی از ضرورت واهمیت روزافزون  آموزش وپرورش در جهان کنونی است.

 

 

 

ضرورت واهمیت مدیریت آموزشی در عصری که از سویی تقاضا برای آموزش وپرورش رشد بی سابقه ای پیدا کرده واز سویی ضرورت تغییر در تصمیم گیری وسیاست گذاری،بهبود کیفی وایجاد فرصتهای برابر آموزشی برای همگان نقش خطیر مدیریت نظام آموزشی را به وظیفه سنگین وپر مسئولیت مبدل ساخته تا با برنامه ریزی آگاهانه و سازماندهی هوشمندانه محیط سالم وجو سازمانی مطلوب وکارامد؛اثربخش ورضایت بخش را فراهم آورد.چون فراگرد آموزش وپرورش با انسان سرو کار دارد وچون انسان موجودی پیچیده است در نتیجه نیازبه تربیت مدیران شایسته واثربخش در سطوح مختلف آموزشی مورد تأکید است.

 

 

 

لازمه چنین مدیریتی محیط آموزشی آن است که شخص مدیر از هدفها وفراگردهای آموزشی وپرورشی مطلع باشد، سازمان آموزشی وروابط رسمی وغیر رسمی آن رابه درستی بشناسد و جو سازمانی مساعد برای انجام وظایف و فعالیتهای کارکنان بوجود آورد واز نیروهای انسانی ومادی موجود با این مقتضی استفاده کند،وحدت وهماهنگی لازم را میان اجزا وعناصر سازمان ایجاد کند وهمکاران و زیر دستان را به کار و فعالیت موثر بر انگیزد وموجبات رفتار اخلاقی و روحیه آنان را فراهم آورد  تا محیطی موثر،کارامد،اثر بخش وپویا وفعال و...بوجود آورد(ادیبی،1381)   

 

 

 

درک وآگاهی مدیران ازمفهوم جو درتحلیل وعملکرد مدیریت بسیارمهم تلقی می شود چرا که جو مدارس بر رفتار و روحیه معلمین و دانش آموزان تأثیر می گذارد،جو سازمانی علاوه بر تأثیرات زیادی که در رفتاراخلاقی و روحیه معلمان دارد شدیدأ بر شکل گیری خودانگاری دانش آموزان،نگرش آنان به تحصیل و کارها وبرقراری روابط متقابل مطلوب با دیگران نقش اساسی دارد(شیرازی،1373،ص156)

 

 

 

سازمان ها از جو یكسانی برخوردار نیستند، همانگونه كه اعضا متفاوتند، جو نیز از سازمان به سازمان دیگر متفاوت است ،جو موجب تمایز سازمانها از یكدیگر میگردد و در نتیجه نتایج كارها وفعالیت های سازمان را تحت تاثیر قرار داده  و می تواند موجب افزایش روحیه و انگیزش كاركنان گردد و در رفتار و اعمال اعضاء تاثیرگذار باشد.

 

جو سازمانی به منزله یك پل عمل میكند،در یك طرف پل جنبه های عینی و محسوس سازمان از قبیل ساختار، مقررات و شیوهای رهبری قرار دارندو در طرف دیگر روحیه و رفتار كاركنان واقع شده است...

 

جو سازمانی را می توان نتیجه رهبری مدیر دانست. مدیر مؤثر مهارت بسزایی در برانگیختن کارکنان با برآورده ساختن نیازهای روانی کارکنان دارد. تمامی این عوامل موجب بهره وری و اثربخشی کارکنان و در نهایت افزایش بهره وری و اثربخشی سازمان می‌شود به طور مثال، تحقیقات نشان می دهد جو سازمانی رابطه مستقیم با توانایی مدیر در برانگیختن کارکنان با برآورده ساختن نیازهای روانی آنها همچون توفیق طلبی، قدرت و.. دارد.

 

(محبت خواه،2011)

 

شایان ذکر است رفتارتنها تابعی از شیوه های رهبری یا ساختار سازمانی نیست، بلكه هركس از دریچه هایی كه به رنگ ارزشها،نیازها،و شخصیت خودش است به سازمان می نگرد و این همان اداراكاتی است كه در طرز تفكر و رفتارش تاثیر می گذارد.

 

(دسلر،1378)

 

تحقیقات چهل ساله هی گروپ نشان می دهد جو سازمانی تأثیر بسزایی بر رفتار کارکنان و عملکرد سازمانی دارد. این بررسیها بیانگرآن است جو متعالی سازمان از یک طرف هزینه‌های جابه جایی کارکنان و مقاومت آنان در برابر تغییر را کاهش می دهد و از سوی دیگر موجب بهبود کیفیت کالا، نو آوری و ریسک پذیری می شود که نتیجه نهایی این تأثیرات افزایش سود آوری و وفاداری مشتریان است.
                                                                 (محبت خواه،2011)

 

سازمان ها نظام های اجتماعی هستندكه حیات و پایداری آن ها وابسته به وجود پیوندهای قوی میان اجزا و عناصر تشكیل دهنده آنها است . كارآیی و بهره وری هر سازمانی تا حد بسیار زیادی درگرو عملكرد مناسب و صحیح كاركنان سازمان ها است. ازجمله عوامل مهم در ارتقاء عملكرد كاركنان در سازمانها اخلاق حرفه ای آنهاست . آموزش و پرورش مهم ترین سازمان علمی وآموزشی جوامع محسوب شده،که متولی امورتعلیم وتربیت انسان ها می باشند و به همین دلیل ماهیت و زیر بنای فعالیت های آموزشی را اخلاق ذكرمی كند. با توجه به اینكه اخلاق ، به انگیزه های زیربنایی رفتارها می پردازد و رفتارهای درست و غلط انسان رامورد بحث قرار می دهد، در عملكرد معلمان،جایگاه بنیادی دارد، رفتار آدمی به گونه ای نامشهود تاثیر شگرفی بر معادلات گوناگون سازمانی و ملی و در گستره ای وسیع تر جهانی گذاشته و بشر امروزی معیارهای اخلاقی متفاوتری نسبت به گذشته برگزیده و رفتارهای ویژه ای به حسب آن از خود بروز میدهد(مظاهری،1390)

 

در شرایط کنونی رعایت نشدن برخی معیارهای اخلاقی، نگرانیهای زیادی را در بخشهای مختلف جامعه به وجود آورده است. سقوط معیارهای رفتاری در بخش آموزش، پژوهشگران را واداشته تا در جستجوی مبناهای نظری در این رابطه بوده تا بتوانند مسیر مناسب اجرایی آن را فراهم سازند. لذا یکی از عمده ترین دغدغه های مدیران کارآمد در سطوح مختلف، چگونگی ایجاد بسترهای مناسب بـرای عوامل انسانی شاغل در تمام حرفه ها است تا آنها با حس مسئولیت و تعهد کامل به مسایل در جامعه و حرفه خود به کار بپردازند و اصول اخلاقی حاکم بر شغل و حرفه خود را رعایت کنند. اولین گام در دستیابی به این اهداف درک صحیح از مفهوم اخلاق و شناسایی عوامل تاثیرگذار بر رفتار اخلاقی کارکنان در سازمان می باشد تا در گام های بعدی بر روی این عوامل دقت لازم صورت پذیرد.

 

ودرنهایت موثر بودن افراد در به ثمررساندن اهداف سازمانی بستگی مستقیم به چگونگی روحیه آنها دارد. از این روست که توجه به بالا بردن سطح روحیه کارکنان سازمانی جای پرارج و پر اهمیتی را در اداره امور سازمانهای اجتماعی به خود اختصاص داده است. کلمه روحیه نظیر کلمات حالت مزاجی به تنهایی معنی مشخص و یا خوب و بد ندارد. همان طور که اطلاع بر حالت مزاجی انسان که نماینده احوال عمومی بدن است مهم است دانستن روحیه نیز حائز اهمیت است زیرا نماینده وضع کلی روابط انسانی در یک سازمان است. (شیرکوند،1390)

 

به طور خلاصه جو سازمانی همانند هوای موجود در یک اتاق است، ما نمی توانیم جو سازمانی را ببینیم یا لمس کنیم، اما آن ما را احاطه کرده است و هر چه که اتفاق می افتد را تحت تاثیر قرار می دهد و خود نیز از آنچه که در سازمان می گذرد، تاثیر می پذیرد وکارکرد مدیر،معلم،دانش آموز ومیزان پیشرفت ویادگیری دانش آموزان وهمچنین روحیه وسلامت اخلاقی وروانی معلمان را کاملا تحت تأثیر قرار میدهد.(بررسی مفهوم جو سازمانی،محبت خواه،حسین،2011)

 

از آنجایی که معلم در جریان آموزش یک رکن بنیادی محسوب می شود،نقش کلیدی معلم در جریان یاددهی موجب شده است که متخصصان و صاحب نظران امر آموزش بهبود کیفیت نظام آموزشی جوامع رابه میزان بسیار مدیون بهبود کیفیت عملکرد معلمان بدانند بنابراین آماده سازی معلمان کارآزموده وبا رفتار اخلاقی وبا روحیه از جمله مسائل مهمی است که باید برنامه ریزان نظام آموزش وپرورش طریقی را برگزینند که بتوانند جوی را در مدرسه فراهم آورند تا یادگیرندگان را قادر سازند که در یادگیری وعملکرد موثر کاراتر باشند0(ارجمند،1383،)

 

بنابراین در این تحقیق با توجه به اهمیتی که جو سازمانی مدرسه در ایجاد اخلاق و روحیه قوی در معلمان می تواند داشته باشد به برسی رابطه آنها و ارایه راههایی برای بهبود جو سازمانی مدارس وبالا بردن رفتار اخلاقی و روحیه معلمان پرداخته خواهد شد.

قیمت فایل فقط 22,000 تومان

خرید

برچسب ها : تعیین رابطه بین جوسازمانی با اخلاق رفتاری وروحیه آموزگاران مدارس ابتدائی , تعیین رابطه بین جوسازمانی با اخلاق رفتاری وروحیه آموزگاران مدارس ابتدائی , اخلاق رفتاری وروحیه آموزگاران مدارس ابتدائی , تعیین رابطه بین جوسازمانی با اخلاق رفتاری وروحیه آموزگاران , رابطه بین جوسازمانی با اخلاق رفتاری وروحیه آموزگاران , پروژه , پژوهش , مقاله , جزوه , تحقیق , دانلود پروژه , دانلود پژوهش , دانلود مقاله , دانلود جزوه , دانلود تحقیق

تعیین رابطه بین جوسازمانی با اخلاق رفتاری وروحیه ...
prozhe20.cero.ir/product-323444-تعيين-رابطه-بين-جوسازماني-با-اخلاق-رفتاري-ور...
تعیین رابطه بین جوسازمانی با اخلاق رفتاری وروحیه آموزگاران مدارس ابتدائی. 1مقدمه. امروزه نظام آموزش و پرورش به عنوان یک پدیده اجتماعی جزء لاینفک زندگی اجتماعی ...
فروش فایل تعیین رابطه بین جوسازمانی با اخلاق رفتاری ...
g1l0g.afradlc.pw/
فروش فایل تعیین رابطه بین جوسازمانی با اخلاق رفتاری وروحیه آموزگاران مدارس ابتدائی.
فروش فایل تعیین رابطه بین جوسازمانی با اخلاق رفتاری ...
3kjtcx.barfindl.ir/
فروش فایل تعیین رابطه بین جوسازمانی با اخلاق رفتاری وروحیه آموزگاران مدارس ابتدائی.
تعیین رابطه بین جوسازمانی با اخلاق رفتاری وروحیه ...
fun-fun.avablog.ir/.../تعیین+رابطه+بین+جوسازمانی+با+اخلاق+رفتاری+وروحیه+آموز...
۲۰ مهر ۱۳۹۵ ه‍.ش. - تعیین رابطه بین جوسازمانی با اخلاق رفتاری وروحیه آموزگاران مدارس ... وروحیه آموزگاران مدارس ابتدائی ، ﻣﺪارس در ﻣﻌﻠﻤﺎن راﺑﻄﻪ ﺑﻴﻦ ﺟﻮ ﺳﺎزﻣﺎﻧﻲ ﺑﺎ ﺗﻌﻬﺪ ﺳﺎزﻣ.
دریافت فایل تعیین رابطه بین جوسازمانی با اخلاق رفتاری ...
taranomcpcs.meeblog.ir/post/126
۱۹ مهر ۱۳۹۵ ه‍.ش. - دریافت فایل تعیین رابطه بین جوسازمانی با اخلاق رفتاری وروحیه آموزگاران مدارس ابتدائی - پرداخت و دانلود آنی -
خرید فایل( تعیین رابطه بین جوسازمانی با اخلاق رفتاری ...
2888op.nikandlc.ir/
خرید فایل( تعیین رابطه بین جوسازمانی با اخلاق رفتاری وروحیه آموزگاران مدارس ابتدائی)
دانلود فایل ( تعیین رابطه بین جوسازمانی با اخلاق رفتاری ...
cerod.pishroblog.ir/Post/6846
۱۹ مهر ۱۳۹۵ ه‍.ش. - به صفحه دانلود فایل(تعیین رابطه بین جوسازمانی با اخلاق رفتاری وروحیه آموزگاران مدارس ابتدائی)خوش آمدید برای دانلود به ادامه مطلب بروید.شما پس ...
کاملترین فایل تعیین رابطه بین جوسازمانی با اخلاق رفتاری ...
www.farazwb.download/?p=8935
۳۰ شهریور ۱۳۹۵ ه‍.ش. - عنوان محصول دانلودی:تعیین رابطه بین جوسازمانی با اخلاق رفتاری وروحیه آموزگاران مدارس ابتدائی یکی از بهترین فایل ها در این موضوع پیش روی ...
پایان نامه تعیین رابطه بین جو سازمانی با اخلاق رفتاری و ...
www.faradoc.ir/.../پایان-نامه-تعیین-رابطه-بین-جو-سازمانی-با-اخلاق-رفتاری-و-روحی...
پایان نامه تعیین رابطه بین جو سازمانی با اخلاق رفتاری و روحیه آموزگاران مدارس ابتدائی دولتی ناحیه یک شهر اردبیل. 1مقدمه امروزه نظام آموزش و پرورش به عنوان یک پدیده ...
دانلود (تعیین رابطه بین جوسازمانی با اخلاق رفتاری وروحیه ...
www.zigmawb.online/?p=12904
۱۰ شهریور ۱۳۹۵ ه‍.ش. - اینک شما با جستجوی ((تعیین رابطه بین جوسازمانی با اخلاق رفتاری وروحیه آموزگاران مدارس ابتدائی)) وارد صفحه فروش فایل دانلودی -تعیین رابطه ...

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    ایا از فعالیت وبلاگ راضی هستید
    آمار سایت
    آمار سایت
  • کل مطالب : 5340
  • کل نظرات : 8
  • افراد آنلاین : 90
  • تعداد اعضا : 4
  • آی پی امروز : 268
  • آی پی دیروز : 68
  • بازدید امروز : 1,268
  • باردید دیروز : 101
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,752
  • بازدید ماه : 6,185
  • بازدید سال : 44,764
  • بازدید کلی : 582,023