loading...
دانلود تحقیق , پروژه و مقاله
علی کوندری بازدید : 80 سه شنبه 16 شهریور 1395 نظرات (0)

موتورهای جستجو

موتورهای جستجودسته: کامپیوتر
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 24 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 26

این مقاله تلاش كرده كه كارآیی موتورهای كاوش را در آدرس دهی نیازهای اطلاعاتی ارزیابی كند آیا آنها می‌توانند جوابهایی برای سؤالات مرجع واقعی بازیابی كنند؟ آیا آنها منابع خوبی برای سؤالات موضوعی ارائه می‌دهند؟ آنها تا چه حد نتایج جستجو را براساس میزان ارتباط مرتب می‌كنند؟ كدامیك از موتورهای جستجو بهتر عمل می‌كنند؟ جواب این سؤالات به ما كمك خواهد كرد

قیمت فایل فقط 3,600 تومان

خرید

موتورهای جستجو



مقدمه:
رشد اینترنت شگفت‌آور شده است. با توجه به تحقیق میدانی در سال 1996 این رشد تصاعدی همچنان ادامه دارد. و تخمین زده شده كه شبكه از نظر اندازه و حجم هر 12 تا 15 ماه دوبرابر می‌شود. بطور تقریبی 000/100 وب‌گاه در اگوست 1995 وجود داشته و این تعداد در اگوست 1996 به 041/536 رسیده است.

از آنجائی كه هر پایگاه می‌تواند بسیاری از صفحات وب را در خود داشته باشد این باعث می‌شود كه تعداد بیشتری از صفحات وب بوجود آید. در حالیكه كیفیت بسیاری از صفحات ممكن است مورد سؤال باشد و نگهداری بسیاری از صفحات پراكنده است. اما صفحات معتبری هم وجود دارد كه اطلاعات با ارزشی در مورد بسیاری از موضوعات ارائه می‌دهد. آنچه استفاده‌كنندگان به آن نیاز دارند یك سیستم جداكننده است كه مو از ماست بكشد.
تلاشهای زیادی صورت گرفته كه این وظیفه را آسان كند: كتابداران و متخصصان موضوعی راهنماهای موضوعی را گردآوری كرده‌اند.«اخبار كتابخانه‌های تحقیقاتی و دانشكده‌ای»1 بطور دوره‌ای راهنماهای منابع اینترنتی را در موضوعات انتخابی منتشر می‌كند. علاوه بر آن فهرستنویسان Intercat را (كه یك فهرست آزمایشی برای اینترنت است) بوجود آورده‌اند. OCLC نیز پایگاه Netfirst را برای نمایه‌سازی منابع اینترنت با سرعنوانهای موضوعی كتابخانه كنگره و اعداد طرح دهدهی دیویی ایجاد كرده است.

كتابداران مرجع یك پایگاه وب را به نام Infofilter بوجود آورده‌اند كه مرور منابع اینترنتی را به اشتراك بگذارند و كتابداران رده‌بندی موضوعی را برای سازماندهی منابع اینترنت مورد آزمایش قرار داده‌اند. اما چیزی كه بیشترین توجه استفاده‌كنندگان اینترنت را به خود معطوف داشته است، احتمالاً عنكبوتها و روباتهایی هستند كه خدمات جستجو را انتخاب می‌كنند. برای بسیاری از جستجوگران اینترنت، این موتورها با راه دادن آنها به فضای اطلاعاتی عظیم كمك موقتی ارائه می‌دهند. كاربران اینترنت بزودی فهمیدند كه این موتورها كامل و مناسب نیستند زیرا آنها منطقه جغرافیایی خاصی را پوشش می‌دهند، بصورت متفاوت نمایه‌سازی می‌شوند و منابع را با كلیدواژه‌ها بازیابی می‌كنند.

استفاده‌كنندگان هرگز نمی‌توانند اعتماد كنند كه یك جستجو جامع یا قطعی باشد. با وجود اینكه نتایج بازیابی ظاهراً بوسیله میزان ارتباط مرتب شده است و استفاده‌كنندگان مبارزه با ریزش كاذب مواد تكراری و نامربوط را ادامه می‌دهند. در كل پیشرفت خوبی در كمك به استفاده‌كنندگان برای جهت‌یابی در اینترنت بوجود آمده، اما این ابزارها آنقدر زیاد هستند كه انتخاب صحیح یكی از آنها كار سختی است.
علاوه بر آن انتخاب موتورهای جستجوی مناسب ممكن است برای استفاده‌كنندگان عمومی و نیز كتابداران، به علت رویه‌های پیچیده، مهمتر باشد. بعنوان مثال، اینفوسیك سرویس رایگان دارد، اما سرویسهای هزینه بر، یعنی متخصصان اینفوسیك، نمایهء بزرگتر و قابلیتهای جستجوی قویتر ارائه می‌دهند.
وب كروكر یك درخواست حق عضویت دارد كه زمانی آن را تحمیل می‌كند. اگر این عمل در مقابل هزینه برای خدمات یك رویه شود، لازم خواهد بود برای استفاده كنندگان و بخصوص كتابداران كه بدانند كدامیك از موتورهای جستجو را باید به خدمت بگیرند.
این مقاله تلاش كرده كه كارآیی موتورهای كاوش را در آدرس دهی نیازهای اطلاعاتی ارزیابی كند. آیا آنها می‌توانند جوابهایی برای سؤالات مرجع واقعی بازیابی كنند؟ آیا آنها منابع خوبی برای سؤالات موضوعی ارائه می‌دهند؟ آنها تا چه حد نتایج جستجو را براساس میزان ارتباط مرتب می‌كنند؟ كدامیك از موتورهای جستجو بهتر عمل می‌كنند؟ جواب این سؤالات به ما كمك خواهد كرد كه نقاط ضعف و قوت موتورهای كاوش را بهتر بفهمیم و ما را قادر می‌سازد كه برای برطرف كردن نیازهای اطلاعاتی موتور كاوش مناسب را انتخاب كنیم.

 

 

فهرست مطالب  :

 

مقدمه      1
پیشینه پژوهش     3
روش شناسی     5
یافته ها     9
امتیاز تنظیم بر اساس ارتباط     10
جستجو در اینترنت     11
انواع موتورهای جستجو    12
نحوه کار موتورهای جستجو     13
عوامل مهم در انتخاب موتور جستجو     15
دسته بندی موتور های جستجو    17
بررسی یک موتور جستجوی پیمایشی     18
مکان و تکرار     20
عوامل خارج از صفحه     21
نتیجه گیری ها     21
مهمترین موتورهای جستجو    24
منابع و پی نوشت ها     25

قیمت فایل فقط 3,600 تومان

خرید

برچسب ها : موتورهای جستجو , دانلود مقاله موتورهای جستجو , خرید مقاله موتورهای جستجو , خرید و دانلود مقاله موتورهای جستجو , دانلود و خرید مقاله موتورهای جستجو , دانلود رایگان مقاله موتورهای جستجو , دانلود رایگان تحقیق موتورهای جستجو , اهورا فایل , فروشگاه فایل اهورا , پروژه , پژوهش , مقاله , جزوه , تحقیق , دانلود پروژه , دانلود پژوهش , دانلود مقاله , دانلود جزوه , دانلود تحقیق

فهرست موتورهای جستجو - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
https://fa.wikipedia.org/wiki/فهرست_موتورهای_جستجو
محتویات. ۱ موتورهای جستجوی عمومی; ۲ موتورهای جستجوی کد باز; ۳ موتورهای فرا جستجو; ۴ موتورهای جستجوی محلی; ۵ موتورهای جستجوی سیکی; ۶ منابع ...
‏۱ موتورهای جستجوی عمومی · ‏۲ موتورهای جستجوی کد باز · ‏۳ موتورهای فرا جستجو
موتورهای جستجو
peyvandha.ir/3-6.htm
موتورهای جستجو. جستجوگر ایرانی, جستجوگر خارجی, جستجوگر تخصصی, دایرکتوری. جستجوگراخبار تی نیوز · google · جستجوگرعلمی گوگل · هزار سایت.
10 مورد از بهترین موتورهای جستجوی سال 2016
www.topinearth.com/Content/Fa/.../10-مورد-از-بهترین-موتورهای-جستجوی-سال-2016
۱۲ فروردین ۱۳۹۵ ه‍.ش. - اغلب مردم به 290 موتور جستجو احتیاج ندارند، به خصوص افرادی که در استفاده از اینترنت مبتدی هستند. کاربران به موتور جستجویی نیاز دارند که ...
موتور هاي جستجو
www.yadbegir.com/main/internet/search.htm
موتور هاي جستجو. ... موتورهاي جستجو. yahoo | داراي قابليت جستجوي فارسي. google | داراي قابليت جستجوي فارسي. bing | داراي قابليت جستجوي فارسي.
فهرست موتور های جستجو
www.searchenginelist.blogfa.com/
ترجمه این صفحه
فهرست موتور های جستجو - فهرست موتورهاو ابر موتور های جستجو در اینترنت.
| موتور جستجو ی یوز
www.yooz.ir/
صفحه آزمایشی روزنامه‌ها روزنامه‌ها ×. موتور جستجوی یوز · وب · تصویر · خبر · بلاگ · ورزش · ترجمه. سیاه بیشه.. تصویر از: عکس آزاد. نیروگاه ...
پارسی جو: جستجوگر ایرانی
parsijoo.ir/
جستجوی صفحات وب،تصاوير،سرويس ترجمه،آب و هوا،اوقات شرعی و ... بخشی از خدمات متنوع موتور جستجوی پارسی جو برای فارسی زبانان می باشد.
انواع موتور های جستجوگر اینترنتی - سرزمین دانلود
www.sarzamindownload.com/modules.php?name...موتور_های_جستجوگر...
با نحوه عملکرد موتور های جستجوگر اینترنتی آشنا شوید. موتورهای جستجو به دو دسته کلی تقسیم می شوند. موتورهای جستجوی پیمایشی و فهرستهای تکمیل دستی .
موتور های جستوجوگر چیست
www.20tools.com/search/?etc=WhatsSearchRobots
موتور جستجو یا پیمایشگر به طور عمومی به برنامه ای گفته می شود که کلمات کلیدی را در یک سند یا بانک اطلاعاتی جستجو می کند. در اینترنت به برنامه ای گفته می ...
معرفي موتور های جستجوگر ایرانی - گویا آی تی
www.gooyait.com › اخبار
موتور های جستجوگر ایرانی. دنیای اینترنت و وب یک منبع عظیم از انواع اطلاعات هست که روز به روز بر حجم و گستردگی آن افزوده میشود. به همین دلیل جستجو در آن بدون ...
جستجوهای مربوط به موتورهای جستجو

موتور های جستجوگر ایرانی

موتور جستجوگر خارجی

موتور جستجوگر عکس

بهترین موتورهای جستجو

موتور جستجو چیست

موتور جستجو روسی

موتورهای جستجو و ویژگی های آنها

ویژگی موتور جستجو askme com

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    ایا از فعالیت وبلاگ راضی هستید
    آمار سایت
    آمار سایت
  • کل مطالب : 5340
  • کل نظرات : 8
  • افراد آنلاین : 86
  • تعداد اعضا : 4
  • آی پی امروز : 198
  • آی پی دیروز : 68
  • بازدید امروز : 643
  • باردید دیروز : 101
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,127
  • بازدید ماه : 5,560
  • بازدید سال : 44,139
  • بازدید کلی : 581,398