loading...
دانلود تحقیق , پروژه و مقاله
علی کوندری بازدید : 72 شنبه 13 شهریور 1395 نظرات (0)

بررسی جنگ الكترونیكی

بررسی جنگ الكترونیكیدسته: فنی و مهندسی
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 82 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 83

مقاله بررسی جنگ الكترونیكی در 83 صفحه ورد قابل ویرایش

قیمت فایل فقط 5,000 تومان

خرید

بررسی جنگ الكترونیكی

 

مقدمه:

اهمیت اقدامات جنگ الكترونیك:

استفاده از تجهیزات الكترونیكی یا بطور مستقل انجام می‌گیرد. مانند رادارها و مخابرات و یا به صورت همراه و جزئی از سلاحهای نظامی دفاعی، مانند موشكها و هواپیما‌ها بكار برده می‌شود كه در هر حال كاربرد صحیح آنها بهر صورتی كه باشد، باعث ارتقاء سرعت، وقت و قدرت نظامی شده و موجب می‌گردد تا ضریب موفقیت در جنگهای امروزی بالا رود. ماحصل كلام اینكه در پرتو این كاربرد، شرایط میادین نبرد بگونه‌ای رقم زده شده است كه امروزه این میدانها علاوه بر ایجاد عمق، پهناور و قضا دارای بعد چهارمی بنام «قلمرو و طیف امواج الكترومغناطیسی، هم شده‌اند. این بعد آنچنان در تمامی زوایا و نقاط صحنه‌های نبرد نفوذ در رسوخ كرده است كه شاید بتوان گفت بدون توجه به آن پیشرفت در سایر ابعاد جنگ هم، امكان پذیر نخواهد بود. با آنكه این قلمرو (طیف امواج الكترومغناطیسی) نیز همانند زمان بطور فیزیكی ملموس و مشهود نمی‌باشد، ولی دارای اثرات و نتایجی است كه ارزش حضور آن را تأیید می كند، از طرف دیگر مطرح شدن نگرش سیستمی نسبت به جنگها و شازعات بشری در قالب  اصول و تئوری‌های فرماندهی و كنترل ، نیروهای نظامی و درگیر را آن چنان به ارتباطات قوی و پیچیده هدایت و كنترل‌های سریع و نیز تصمیم‌گیریهای قاطع و به موقع نیازمند كرده است كه نقش تجهیزات الكترونیكی و مخابراتی در اجرای این اصول و شیوه‌ها را نه تنها انكار ناپذیر بلكه هر اقدامی بدون آنها را امكان ناپذیر می نمایاند. مورد دیگر اینكه ، با توجه به ضرورت شناسائی رقبا و دشمنان در صحنه‌های جهانی و منطقه‌ای برای یك كشور و اطلاع از شرایط كه آن كشور را جهت ایفای نقش منطقه‌ای و جهانی و حداقل حفظ موجودیت خود، توانمند می‌سازد.

اهمیت و ارزشی بدست آوردن اطلاعات و آگاهی‌های كیفی، دقیق و سریع بیش از بیش مشخص می‌شود، با توجه به موارد فوق ، جا دارد كه این دوران را «عصر اطلاعات» نامگذاری نمایند.

بنابراین كشوری كه دارای اطلاعات كافی در امور اشتراكی و تاكتیكی نباشد همانند یك عنصر كور و كر، ضعیف و مشفعل عمل خواهد كرد. لذا استنباط می‌شود كه استفاده از تشعشعات الكترومغناطیسی ناشی از وسایل و تجهیزات الكترونیكی دشمنان و رقبا می‌توانند بعنوان یكی از مهمترین و غنی‌ترین منابع كسب اطلاعات مطرح گردد.

با این استدلال است كه در حال حاضر بعلت ارزش و اهمیت اطلاعات، آنرا فرد چهارم سیستمهای فرماندهی و كنترل   می‌دانند . از سوی دیگر پیش بینی می گردد در نبردها و جنگهای آینده می‌توان از سه نیرو و قوه قدرتمند هسته‌ای شیمیایی و الكترونیكی بهره‌مند شد. اما از آنجائی كه قدرت تخریب سلاحهای هسته‌ای زیاد بوده و اثرات ناشی از آن زیانبار است. بصلاح كشورهای واجد این سلاح نیست كه از آن استفاده نمایند، زیرا خودشان هم بنحوی متضرر خواهند شد. از این رو آنرا بصورت یك عنصر بازدارنده مقبولتر می‌دانند . بدلایل مختلف و از جمله بعلت زشتی و قبحی كه سلاحهای شیمیایی در جوامع بشری پیدا كرده است، استفاده وسیع از این سلاح‌ها هم توصیه نمی‌گردد. اما به لحاظ اینكه سیستمهای الكترونیكی دارای اینگونه محدودیتها نبوده و حتی اركان استفاده از آنها در سلاحهای هسته‌ای و شیمیایی هم وجود دار د، لذا چنین نتیجه‌گیری می شود، جنگهای آینده شاید به احتمال ضعیف هسته‌ای یا شیمیایی باشد ولی بطور مسلم الكترونیكی خواهد بود. جهت روسنتز شدن بیانات فوق در اهمیت و ارزش جنگ الكترونیك در امور نظامی نمونه ای از استفاده آمریكا در بكارگیری تجهیزات الكترونیكی و امواج الكترومغناطیسی در كنترل و هدایت واحدهای تابعه‌اش در جهان در شرایط بحرانی و استراتژزیكی و همچنین جمع‌آوری اطلاعات از اقصی نقاط جهان بیان می شود.

این سیستم كه در بخش قابل توجهی از سیستم فرماندهی و كنترل جهانی آمریكا را تشكیلی می دهد، سیستم مخابرات ماهواره‌ای MIC STAR  می‌باشد كه شیطان بزرگ سالهاست روی آن سرمایه‌گذاری كرده است. ملاحظه می‌شود كه كلیه واحدهای عملیاتی، تاكتیكی و استراتژیكی و نیز واحدهای جمع‌آوری اطلاعات در نقاط مختلف جهان بصورت یك مجموعه یكپارچه درآمده است تا آمریكا و غرب بتوانند با سرعت و دقت بیشتر در جریان امور قرار گرفته و سریعاً قادر باشند، در موارد ضروری عكس‌العمل لازم را بكار ببندند.

از این سیستم جهت ارتباط هدایت نیروهای واكنش سریع آمریكا از جمله در خلیج فارس و خاورمیانه استفاده مؤثری شده است. همچنین می‌توان از قابلیت مقابله با سیستمهای شنود و اختلال و نیز ارتباط بموقع و مطلوب با نیروهای متحرك تاكتیكی در نقاط مختلف جهان، بعنوان خصوصیت بارز دیگر این سیستم یاد كرده. بنابراین با توجه به مطالبی كه بیان شد؛ می‌توان به اهمیت و ارزش تجهیزات الكترونیكی و بطور كلی طیف امواج الكترو مغناطیسی پی برد. ضمن اینكه مشاهده می شود كه بالتبع در قبال بهره‌برداری از اینگونه تجهیزات، مقابله و ضدیت با آنها نیز از اهمیت و ارزش مشابه برخوردار خواهد بود در اینجاست كه موجود ضرورت اقدامات جنگ الكترونیك با توجه به تعاریف ارائه شده، نقش اساسی در امور نظامی پیدا كره و جایگاهی سرنوشت ساز در جنگهای مدرن امروزی به خود یافته است و این امر تا آنجا پیشرفته است كه بصورت یك اصل و دكترین نظامی درآمده و مطرح می‌گردد كه:

«هر نیرویی كه بتواند در آینده طیف امواج الكترو مغناطیسی را تحت تسلط خود داشته باشد، طرف پیروز میدان نبود خواهد بود.»

جایگاه اقدامات جنگ الكترونیك

  1-2-2-1- گیرنده فركانس

معمولاً  سیگنالی كه از آنتن چند جهته می آید توسط مولتی پلكسر به چندین باند تقسیم می شود. پیكر بندی های گوناگون ممكن برای گیرنده فركانس به كارآیی دستگاه ESM بستگی دارد. گیرنده های با باند گسترده كل طیف ESM را به طور لحظه ای می پوشانند. ساختارهای سوپرهتروداین باند باریك باید طبق قانون معینی جاروب شوند تا پوشش كامل طیف را تضمین نمایند. دسته اول pol واحد مشخص می شود و دسته دوم می تواند به مشكلات موجود در تلاش جهت رهگیری ساطع كننده های كاوشی در زمان مطلوب واكنش همراه با pol مناسب ، مبارزه كند.

2-2-2-1 گیرنده فركانس بسیار پهن

قدیمی ترین تركیب بندی یك گیرنده فركانس در شكل 8-4 نشان داده شده است. سیگنالی كه از آنتن همه جهته می آید، توسط 5-PLEXER (فیلتر ماكروویوی كه قادر است خروجی را به پنج باند  RF مجاور تقسیم نماید) به پنج باند قدیمی كانال بندی  می شود:

        ·1 تا 2 گیگاهرتز (باندL)

        ·2تا4 گیگاهرتز (باند S)

        ·4تا8گیگاهرتز(باند C)

        ·8تا 12 گیگاهرتز ( باندX)

        ·12تا18 گیگاهرتز (باند K)

این سیگنال توسط پنج تقویت كننده، تقویت می گردد و برای اندازه گیری لحظه ای فركانس به پنج تداخل سنج فرستاده می شود. تداخل سنج ( شكل 9-4) وسیله ای است كه موجب می شود سیگنال مستقیم با سیگنال تاخیر یافته توسط خط تاخیری به طول L تداخل نماید. بنابراین به اندازه  خارج از فاز می باشد. اگر L به طور مناسب انتخاب شده باشد، دو خروجی l (درون فاز) و Q (ربعی) اجزاء یك بردار را نشان می دهند كه تغییر فاز آن متناسب با فركانس می باشد. این تغییر فازها در حداقل فركانس باند مورد نظر صفر و در حداكثر فركانس 360 درجه می باشد. اگر پهنای باند  و دقت انتخاب كننده مبدل فاز   باشد، دقت فركانس این تداخل سنج به صورت زیر خواهد بود:

 

زمانی كه خط تاخیر به گونه ای باشد كه تغییر فركانس در عرض باند موجب انحراف فاز 360 درجه ای شود، گویند كه تداخل سنج ساده است. اگر خط تاخیر به دست آمده چهار برابر این باشد، به گونه ای كه تغییر فركانس در عرض باند باعث تغییر فازی به اندازه چهار برابر 360 درجه شود ( بردار چهار چرخش كامل انجام می دهد)، تداخل سنج را چهار برابر می نامند. در این حالت خطای معمول  دستگاه موجب بروز خطایی در فركانس می شود كه برابر یك چهارم فركانس یك تداخل سنج ساده است.

 

 معمولاً تداخل سنج در حالت نوسان و محدود كار می كند. در این حالت، تقویت كننده ای با بهره بالا مورد استفاده قرار می گیرد به گونه ای كه خروجی حاصله از سیگنال كوچك همان دامنه خروجی حاصله از سیگنال ماكزیمم را دارد. گفته می شود این تقویت كننده از نوع HARD-LIMITED (تقویت كننده با خروجی پایدار) است. هنگامی كه دو سیگنال به طور همزمان در ورودی این نوع تقویت كننده حاضر می شوند درخروجی سیگنال ضعیفتر با دامنه بسیار كمتری نسبت به سیگنال قویتر ظاهر خواهد شد( حذف سیگنال ضعیفتر) به هر حال زمانی كه دو سیگنال با فركانس های متفاوت و دامنه تقریباً یكسان به ورودی یك چنین تقویت كننده ای می رسند معمولاً پیش بینی این كه كدام این از دو سیگنال در خروجی خواهد بود، به علت نسبت پایداری موج ولتاژ (VSWR) و رفتار متفاوت طبقات تقویت كننده با فركانس غیر ممكن  می باشد.

خروجیهای پنج كانال تقویت شده به مدارهای مختص كشف سیگنال های وارد شونده مختص اندازه گیری TOA نسبت به نقطه مبدأ، اندازه گیری pw و دامنه سان معمولاً در یك محدوده خطی نگهداری نمی شوند و به اشباع نمی رسند. مقادیر پارامترها به شكل دیجیتالی درآمده و همراه با مقادیر AOA، به یك پردازشگر دیجیتالی بسیار سریع كه فاصله برداری را ممكن می سازد فرستاده می شوند ( یعنی طبقه بندی و تفكیك پالس های دریافتی به قطارهای متشابه) تركیب بندی دیگری یاز رنده های با باند بسیار گسترده BAND FOLDED نامیده می شود(شكل 11-4) در تركیب بندی، تراكم ناشی  ازچند باند به یك تداخل سنج (از طریق كانال) منتقل شود. در این روش اگر چه از تداخل سنج های كمتری استفاده می شود اما به احتمال این خطر وجود دارد كه مقادیر فركانس بر اثر روی هم افتادگی كاذب (Overlapping) اشتباه اندازه گیری شود.

حساسیت گیرنده تقویت شده

گیرنده تقویت شده  گیرنده ای است كه در آن نویز ایجاد شده توسط تقویت كننده، بسیار بالاتر از نویز ویدئو كریستالی باشد. در چنین زنجیره ای، هنگامی كه پهنای باند فركانس رادیویی (Bif)RF دهها برابر بزرگتر از پهنای باند ویدئوی (Bv) است، نویز موجود ورودی تقریباً برابر است با:

جهت ممكن ساختن شناسایی مقایسه می شوند.

3-4-2-1- كشف كننده های خودكار حلقه بسته

در كشف كننده خودكار حلقه بسته (شكل 28-4) آنچه كه كشف كننده تا كنون یافته است از جریان پالس هایی كه باید برای كشف های جدید استفاده شود حذف می گردد؛ اما برای اصلاح یا كامل كردن اطلاعات مربوط به انتشار دهنده هایی كه هم اكنون كشف شده اند به كار می رود. همانند حالت حلقه باز، شارژ كردن میانگین پالسی آغاز می شود (این بار یك میانگیر پالسی بسیار بزرگتر) و به تشكیل نمودارهای توزیع مبتنی بر DOA , PW یا فركانس می پردازد. هنگامی كه انتشار دهنده ای كشف می گردد، كانال ردگیری باز می شود.

تفاوت این ساختار در این است كه پالس های وارد شونده به كانال های ردگیری نیز، مقایسه می شوند و اگر متعلق به آنها باشند، كشف می شوند. بنابراین بعد از پدیده اتصال، روند كشف مطمئن تر و با تحمل فشار كمتر انجام می شود؛ و تمام پالس ها برای محكم كردن و اصلاح كردن اطلاعات مربوط به انتشار دهنده هایی كه هم اكنون كشف شده اند بكار می روند. مدارهای محافظ بر حسب جلوگیری از اشباع ممكن توسط انتشار دهنده های با PRF بسیار بالا احتساب می گردند. با اطمینان می توان اظهار داشت كه طراحی و عملی كردن یك كشف كننده خودكار ESM مطمئن یكی از مشكل ترین وظایف مهندسی الكترونیك و مستلزم سالها كار می باشد.

 

قیمت فایل فقط 5,000 تومان

خرید

برچسب ها : بررسی جنگ الكترونیكی , تحقیق بررسی جنگ الكترونیكی , پروژه بررسی جنگ الكترونیكی , مقاله بررسی جنگ الكترونیكی , دانلود تحقیق بررسی جنگ الكترونیكی , پروژه , پژوهش , مقاله , جزوه , تحقیق , دانلود پروژه , دانلود پژوهش , دانلود مقاله , دانلود جزوه , دانلود تحقیق

بررسی جنگ الكترونیكی

بررسی جنگ الكترونیكیدسته: فنی و مهندسی
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 82 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 83

مقاله بررسی جنگ الكترونیكی در 83 صفحه ورد قابل ویرایش

قیمت فایل فقط 5,000 تومان

خرید

بررسی جنگ الكترونیكی

 

مقدمه:

اهمیت اقدامات جنگ الكترونیك:

استفاده از تجهیزات الكترونیكی یا بطور مستقل انجام می‌گیرد. مانند رادارها و مخابرات و یا به صورت همراه و جزئی از سلاحهای نظامی دفاعی، مانند موشكها و هواپیما‌ها بكار برده می‌شود كه در هر حال كاربرد صحیح آنها بهر صورتی كه باشد، باعث ارتقاء سرعت، وقت و قدرت نظامی شده و موجب می‌گردد تا ضریب موفقیت در جنگهای امروزی بالا رود. ماحصل كلام اینكه در پرتو این كاربرد، شرایط میادین نبرد بگونه‌ای رقم زده شده است كه امروزه این میدانها علاوه بر ایجاد عمق، پهناور و قضا دارای بعد چهارمی بنام «قلمرو و طیف امواج الكترومغناطیسی، هم شده‌اند. این بعد آنچنان در تمامی زوایا و نقاط صحنه‌های نبرد نفوذ در رسوخ كرده است كه شاید بتوان گفت بدون توجه به آن پیشرفت در سایر ابعاد جنگ هم، امكان پذیر نخواهد بود. با آنكه این قلمرو (طیف امواج الكترومغناطیسی) نیز همانند زمان بطور فیزیكی ملموس و مشهود نمی‌باشد، ولی دارای اثرات و نتایجی است كه ارزش حضور آن را تأیید می كند، از طرف دیگر مطرح شدن نگرش سیستمی نسبت به جنگها و شازعات بشری در قالب  اصول و تئوری‌های فرماندهی و كنترل ، نیروهای نظامی و درگیر را آن چنان به ارتباطات قوی و پیچیده هدایت و كنترل‌های سریع و نیز تصمیم‌گیریهای قاطع و به موقع نیازمند كرده است كه نقش تجهیزات الكترونیكی و مخابراتی در اجرای این اصول و شیوه‌ها را نه تنها انكار ناپذیر بلكه هر اقدامی بدون آنها را امكان ناپذیر می نمایاند. مورد دیگر اینكه ، با توجه به ضرورت شناسائی رقبا و دشمنان در صحنه‌های جهانی و منطقه‌ای برای یك كشور و اطلاع از شرایط كه آن كشور را جهت ایفای نقش منطقه‌ای و جهانی و حداقل حفظ موجودیت خود، توانمند می‌سازد.

اهمیت و ارزشی بدست آوردن اطلاعات و آگاهی‌های كیفی، دقیق و سریع بیش از بیش مشخص می‌شود، با توجه به موارد فوق ، جا دارد كه این دوران را «عصر اطلاعات» نامگذاری نمایند.

بنابراین كشوری كه دارای اطلاعات كافی در امور اشتراكی و تاكتیكی نباشد همانند یك عنصر كور و كر، ضعیف و مشفعل عمل خواهد كرد. لذا استنباط می‌شود كه استفاده از تشعشعات الكترومغناطیسی ناشی از وسایل و تجهیزات الكترونیكی دشمنان و رقبا می‌توانند بعنوان یكی از مهمترین و غنی‌ترین منابع كسب اطلاعات مطرح گردد.

با این استدلال است كه در حال حاضر بعلت ارزش و اهمیت اطلاعات، آنرا فرد چهارم سیستمهای فرماندهی و كنترل   می‌دانند . از سوی دیگر پیش بینی می گردد در نبردها و جنگهای آینده می‌توان از سه نیرو و قوه قدرتمند هسته‌ای شیمیایی و الكترونیكی بهره‌مند شد. اما از آنجائی كه قدرت تخریب سلاحهای هسته‌ای زیاد بوده و اثرات ناشی از آن زیانبار است. بصلاح كشورهای واجد این سلاح نیست كه از آن استفاده نمایند، زیرا خودشان هم بنحوی متضرر خواهند شد. از این رو آنرا بصورت یك عنصر بازدارنده مقبولتر می‌دانند . بدلایل مختلف و از جمله بعلت زشتی و قبحی كه سلاحهای شیمیایی در جوامع بشری پیدا كرده است، استفاده وسیع از این سلاح‌ها هم توصیه نمی‌گردد. اما به لحاظ اینكه سیستمهای الكترونیكی دارای اینگونه محدودیتها نبوده و حتی اركان استفاده از آنها در سلاحهای هسته‌ای و شیمیایی هم وجود دار د، لذا چنین نتیجه‌گیری می شود، جنگهای آینده شاید به احتمال ضعیف هسته‌ای یا شیمیایی باشد ولی بطور مسلم الكترونیكی خواهد بود. جهت روسنتز شدن بیانات فوق در اهمیت و ارزش جنگ الكترونیك در امور نظامی نمونه ای از استفاده آمریكا در بكارگیری تجهیزات الكترونیكی و امواج الكترومغناطیسی در كنترل و هدایت واحدهای تابعه‌اش در جهان در شرایط بحرانی و استراتژزیكی و همچنین جمع‌آوری اطلاعات از اقصی نقاط جهان بیان می شود.

این سیستم كه در بخش قابل توجهی از سیستم فرماندهی و كنترل جهانی آمریكا را تشكیلی می دهد، سیستم مخابرات ماهواره‌ای MIC STAR  می‌باشد كه شیطان بزرگ سالهاست روی آن سرمایه‌گذاری كرده است. ملاحظه می‌شود كه كلیه واحدهای عملیاتی، تاكتیكی و استراتژیكی و نیز واحدهای جمع‌آوری اطلاعات در نقاط مختلف جهان بصورت یك مجموعه یكپارچه درآمده است تا آمریكا و غرب بتوانند با سرعت و دقت بیشتر در جریان امور قرار گرفته و سریعاً قادر باشند، در موارد ضروری عكس‌العمل لازم را بكار ببندند.

از این سیستم جهت ارتباط هدایت نیروهای واكنش سریع آمریكا از جمله در خلیج فارس و خاورمیانه استفاده مؤثری شده است. همچنین می‌توان از قابلیت مقابله با سیستمهای شنود و اختلال و نیز ارتباط بموقع و مطلوب با نیروهای متحرك تاكتیكی در نقاط مختلف جهان، بعنوان خصوصیت بارز دیگر این سیستم یاد كرده. بنابراین با توجه به مطالبی كه بیان شد؛ می‌توان به اهمیت و ارزش تجهیزات الكترونیكی و بطور كلی طیف امواج الكترو مغناطیسی پی برد. ضمن اینكه مشاهده می شود كه بالتبع در قبال بهره‌برداری از اینگونه تجهیزات، مقابله و ضدیت با آنها نیز از اهمیت و ارزش مشابه برخوردار خواهد بود در اینجاست كه موجود ضرورت اقدامات جنگ الكترونیك با توجه به تعاریف ارائه شده، نقش اساسی در امور نظامی پیدا كره و جایگاهی سرنوشت ساز در جنگهای مدرن امروزی به خود یافته است و این امر تا آنجا پیشرفته است كه بصورت یك اصل و دكترین نظامی درآمده و مطرح می‌گردد كه:

«هر نیرویی كه بتواند در آینده طیف امواج الكترو مغناطیسی را تحت تسلط خود داشته باشد، طرف پیروز میدان نبود خواهد بود.»

جایگاه اقدامات جنگ الكترونیك

  1-2-2-1- گیرنده فركانس

معمولاً  سیگنالی كه از آنتن چند جهته می آید توسط مولتی پلكسر به چندین باند تقسیم می شود. پیكر بندی های گوناگون ممكن برای گیرنده فركانس به كارآیی دستگاه ESM بستگی دارد. گیرنده های با باند گسترده كل طیف ESM را به طور لحظه ای می پوشانند. ساختارهای سوپرهتروداین باند باریك باید طبق قانون معینی جاروب شوند تا پوشش كامل طیف را تضمین نمایند. دسته اول pol واحد مشخص می شود و دسته دوم می تواند به مشكلات موجود در تلاش جهت رهگیری ساطع كننده های كاوشی در زمان مطلوب واكنش همراه با pol مناسب ، مبارزه كند.

2-2-2-1 گیرنده فركانس بسیار پهن

قدیمی ترین تركیب بندی یك گیرنده فركانس در شكل 8-4 نشان داده شده است. سیگنالی كه از آنتن همه جهته می آید، توسط 5-PLEXER (فیلتر ماكروویوی كه قادر است خروجی را به پنج باند  RF مجاور تقسیم نماید) به پنج باند قدیمی كانال بندی  می شود:

        ·1 تا 2 گیگاهرتز (باندL)

        ·2تا4 گیگاهرتز (باند S)

        ·4تا8گیگاهرتز(باند C)

        ·8تا 12 گیگاهرتز ( باندX)

        ·12تا18 گیگاهرتز (باند K)

این سیگنال توسط پنج تقویت كننده، تقویت می گردد و برای اندازه گیری لحظه ای فركانس به پنج تداخل سنج فرستاده می شود. تداخل سنج ( شكل 9-4) وسیله ای است كه موجب می شود سیگنال مستقیم با سیگنال تاخیر یافته توسط خط تاخیری به طول L تداخل نماید. بنابراین به اندازه  خارج از فاز می باشد. اگر L به طور مناسب انتخاب شده باشد، دو خروجی l (درون فاز) و Q (ربعی) اجزاء یك بردار را نشان می دهند كه تغییر فاز آن متناسب با فركانس می باشد. این تغییر فازها در حداقل فركانس باند مورد نظر صفر و در حداكثر فركانس 360 درجه می باشد. اگر پهنای باند  و دقت انتخاب كننده مبدل فاز   باشد، دقت فركانس این تداخل سنج به صورت زیر خواهد بود:

 

زمانی كه خط تاخیر به گونه ای باشد كه تغییر فركانس در عرض باند موجب انحراف فاز 360 درجه ای شود، گویند كه تداخل سنج ساده است. اگر خط تاخیر به دست آمده چهار برابر این باشد، به گونه ای كه تغییر فركانس در عرض باند باعث تغییر فازی به اندازه چهار برابر 360 درجه شود ( بردار چهار چرخش كامل انجام می دهد)، تداخل سنج را چهار برابر می نامند. در این حالت خطای معمول  دستگاه موجب بروز خطایی در فركانس می شود كه برابر یك چهارم فركانس یك تداخل سنج ساده است.

 

 معمولاً تداخل سنج در حالت نوسان و محدود كار می كند. در این حالت، تقویت كننده ای با بهره بالا مورد استفاده قرار می گیرد به گونه ای كه خروجی حاصله از سیگنال كوچك همان دامنه خروجی حاصله از سیگنال ماكزیمم را دارد. گفته می شود این تقویت كننده از نوع HARD-LIMITED (تقویت كننده با خروجی پایدار) است. هنگامی كه دو سیگنال به طور همزمان در ورودی این نوع تقویت كننده حاضر می شوند درخروجی سیگنال ضعیفتر با دامنه بسیار كمتری نسبت به سیگنال قویتر ظاهر خواهد شد( حذف سیگنال ضعیفتر) به هر حال زمانی كه دو سیگنال با فركانس های متفاوت و دامنه تقریباً یكسان به ورودی یك چنین تقویت كننده ای می رسند معمولاً پیش بینی این كه كدام این از دو سیگنال در خروجی خواهد بود، به علت نسبت پایداری موج ولتاژ (VSWR) و رفتار متفاوت طبقات تقویت كننده با فركانس غیر ممكن  می باشد.

خروجیهای پنج كانال تقویت شده به مدارهای مختص كشف سیگنال های وارد شونده مختص اندازه گیری TOA نسبت به نقطه مبدأ، اندازه گیری pw و دامنه سان معمولاً در یك محدوده خطی نگهداری نمی شوند و به اشباع نمی رسند. مقادیر پارامترها به شكل دیجیتالی درآمده و همراه با مقادیر AOA، به یك پردازشگر دیجیتالی بسیار سریع كه فاصله برداری را ممكن می سازد فرستاده می شوند ( یعنی طبقه بندی و تفكیك پالس های دریافتی به قطارهای متشابه) تركیب بندی دیگری یاز رنده های با باند بسیار گسترده BAND FOLDED نامیده می شود(شكل 11-4) در تركیب بندی، تراكم ناشی  ازچند باند به یك تداخل سنج (از طریق كانال) منتقل شود. در این روش اگر چه از تداخل سنج های كمتری استفاده می شود اما به احتمال این خطر وجود دارد كه مقادیر فركانس بر اثر روی هم افتادگی كاذب (Overlapping) اشتباه اندازه گیری شود.

حساسیت گیرنده تقویت شده

گیرنده تقویت شده  گیرنده ای است كه در آن نویز ایجاد شده توسط تقویت كننده، بسیار بالاتر از نویز ویدئو كریستالی باشد. در چنین زنجیره ای، هنگامی كه پهنای باند فركانس رادیویی (Bif)RF دهها برابر بزرگتر از پهنای باند ویدئوی (Bv) است، نویز موجود ورودی تقریباً برابر است با:

جهت ممكن ساختن شناسایی مقایسه می شوند.

3-4-2-1- كشف كننده های خودكار حلقه بسته

در كشف كننده خودكار حلقه بسته (شكل 28-4) آنچه كه كشف كننده تا كنون یافته است از جریان پالس هایی كه باید برای كشف های جدید استفاده شود حذف می گردد؛ اما برای اصلاح یا كامل كردن اطلاعات مربوط به انتشار دهنده هایی كه هم اكنون كشف شده اند به كار می رود. همانند حالت حلقه باز، شارژ كردن میانگین پالسی آغاز می شود (این بار یك میانگیر پالسی بسیار بزرگتر) و به تشكیل نمودارهای توزیع مبتنی بر DOA , PW یا فركانس می پردازد. هنگامی كه انتشار دهنده ای كشف می گردد، كانال ردگیری باز می شود.

تفاوت این ساختار در این است كه پالس های وارد شونده به كانال های ردگیری نیز، مقایسه می شوند و اگر متعلق به آنها باشند، كشف می شوند. بنابراین بعد از پدیده اتصال، روند كشف مطمئن تر و با تحمل فشار كمتر انجام می شود؛ و تمام پالس ها برای محكم كردن و اصلاح كردن اطلاعات مربوط به انتشار دهنده هایی كه هم اكنون كشف شده اند بكار می روند. مدارهای محافظ بر حسب جلوگیری از اشباع ممكن توسط انتشار دهنده های با PRF بسیار بالا احتساب می گردند. با اطمینان می توان اظهار داشت كه طراحی و عملی كردن یك كشف كننده خودكار ESM مطمئن یكی از مشكل ترین وظایف مهندسی الكترونیك و مستلزم سالها كار می باشد.

 

قیمت فایل فقط 5,000 تومان

خرید

برچسب ها : بررسی جنگ الكترونیكی , تحقیق بررسی جنگ الكترونیكی , پروژه بررسی جنگ الكترونیكی , مقاله بررسی جنگ الكترونیكی , دانلود تحقیق بررسی جنگ الكترونیكی , پروژه , پژوهش , مقاله , جزوه , تحقیق , دانلود پروژه , دانلود پژوهش , دانلود مقاله , دانلود جزوه , دانلود تحقیق

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.دانلود مقاله بررسی جنگ الكترونیكی -کامل و جامع
3e55yc.nikandlc.ir/
با آرزوی بهترینها برای شما عزیزان نام محصول دانلودی: مقاله بررسی جنگ الكترونیكی درجه کیفی و رضایت از دانلود:عالی مقاله بررسی جنگ الكترونیكی در 83 صفحه ورد ...
مقاله بررسی جنگ الكترونیكی - ایران دانشجو
irandaneshjoo.pishroblog.ir/Post/11944
۱۷ مرداد ۱۳۹۵ ه‍.ش. - مقاله بررسی جنگ الكترونیكی در 83 صفحه ورد قابل ویرایش. مقدمه: اهمیت اقدامات جنگ الكترونیك: استفاده از تجهیزات الكترونیكی یا بطور مستقل ...
مقاله بررسی بمب های الکترومغناطیسی و نقش آن در جنگ ...
www.civilica.com/Paper-STSEE01-STSEE01_030=بررسی-بمب-های-الکترومغناطیس...
مقاله بررسی بمب های الکترومغناطیسی و نقش آن در جنگ الکترونیک, در اولین همایش تخصصی علوم، فناوری و سامانه های مهندسی برق (1st Technical Conference on ...
مقاله بررسی جنگ الكترونیكی - نت برگ
netbarg.cero.ir/product-330777-مقاله-بررسي-جنگ-الكترونيكي.aspx
دسته: فنی و مهندسی بازديد: 1 بار فرمت فايل: doc حجم فايل: 82 کیلوبایت تعداد صفحات فايل: 83. مقاله بررسی جنگ الكترونیكی در 83 صفحه ورد قابل ویرایش ...
مقاله بررسی جنگ الكترونیكی - تحقیق،پروژه،جزوه،پایان نامه
ceroo.cero.ir/product-330777-مقاله-بررسي-جنگ-الكترونيكي.aspx
تحقیق بررسی جنگ الكترونیكی پروژه بررسی جنگ الكترونیكی مقاله بررسی جنگ الكترونیكی دانلود تحقیق بررسی جنگ الكترونیكی.
دانلود مقاله بررسی جنگ الكترونیكی -کامل و جامع | نوین فایل
novindpfile.ir/?p=16812
۳ شهریور ۱۳۹۵ ه‍.ش. - با آرزوی بهترینها برای شما عزیزان نام محصول دانلودی: مقاله بررسی جنگ الكترونیكی درجه کیفی و رضایت از دانلود:عالی مقاله بررسی جنگ ...
نسخه الكترونیكی و دیجیتال كتاب پرسش های اساسی جنگ : ...
www.ghnews.ir/.../28290-نسخه-الكترونۜكۜ-و-دۜجۜتال-كتاب-پرسش-هاۜ-اساسۜ-جنگ-...
نسخه الكترونیكی و دیجیتال كتاب پرسش های اساسی جنگ : نقد و بررسی جنگ ایران و عراق جلد 2 اثر محمد درودیان منتشر شد. نوشته شده توسط خبرنگاران کتاب. اندازه قلم ...
بررسی جنگهای الکترونیکی - پروژه
www.a00b.com/Nw/بررسی_جنگهای_الکترونیکی.htm
بررسی جنگهای الکترونیکی تاریخ درج: ١٣٩۴/٠۵/٢۶ ... جنگ الکترونیکی شامل EP یا ECCM پیشین، EA یا ECM پیشین + سلاحهای ضد تشعشع و سلاحهای انرژی هدایت ...
بررسی جنگ الکترونیک - آرتنا
artna.org/fa/news/view/34112
بررسی جنگ الکترونیک,گفـت و گـوی علمـی یـکشنبه 22 فـروردیـن بـا مـوضـوع جنگ الکترونیک بررسی می شود.
بررسی ارسال سامانه های جنگ الکترونیک زمینی به ایران ...
www.mehrnews.com/.../بررسی-ارسال-سامانه-های-جنگ-الکترونیک-زمینی-به-ایران-ت...
۱۸ آبان ۱۳۹۴ ه‍.ش. - یک مقام شرکت سازنده فن آوری های رادیو-الکترونیکی روسیه اعلام کرد که مسکو ارسال سامانه های جنگ الکترونیک زمینی به ایران را مورد بررسی قرار می ...

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    ایا از فعالیت وبلاگ راضی هستید
    آمار سایت
    آمار سایت
  • کل مطالب : 5340
  • کل نظرات : 8
  • افراد آنلاین : 85
  • تعداد اعضا : 4
  • آی پی امروز : 193
  • آی پی دیروز : 68
  • بازدید امروز : 603
  • باردید دیروز : 101
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,087
  • بازدید ماه : 5,520
  • بازدید سال : 44,099
  • بازدید کلی : 581,358