loading...
دانلود تحقیق , پروژه و مقاله
علی کوندری بازدید : 14 سه شنبه 25 آبان 1400 نظرات (0)

پاورپوینت کفپوش های ساختمانی




قیمت : 10900

خرید و دانلود

پاورپوینت کفپوش های ساختمانی شامل 30 اسلاید  (ویژه رشته های مهندسی معماری) می باشد. در ادامه بخشی از متن این پاورپوینت و فهرست آن را برای شما قرار داده ایم و در انتها نیز تصویری از پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزییات آن را مشاهده نمایید و در صورت تمایل به داشتن این پاورپوینت ، اقدام به خرید آن نمایید.

 

مقدمه

کف پوش یک کلمه جامع برای پوشش دائمی کف زمین و یا برای عمل نصب چنین پوشش هایی است. پوشش روی زمین کلمه است که به طور کلی به هر کالای از پیش آماده شده گفته می شود که بروی زمین برای فراهم سازی سطح مناسب راه رفتن قرار می گیرد. هر دو کلمه می توانند به جای همدیگر به کار روند اما پوشش روی زمین بیشتر به کالاهایی که به صورت آزاد بروی زمین قرار می گیرند گفته می شوند.

کالا هایی که تقریبا همیشه به عنوان پوشش روی زمین طبقه بندی می شوند شامل فرش، قالیچه های محلی، و یا کف پوش های ارتجاعی مثل linoleum or vinyl flooring .و کالاهایی که عموما به آنها کف پوش گفته می شود شامل کف پوش های چوبی سرامیک، سنگ، موزائیک و پوشش های شیمیایی یکپارچه می شود. در این پاورپوینت به بررسی کفپوش های ساختمانی ، می پردازیم.

 

فهرست:

کفپوش های ساختمانی

مقدمه
شرکت های فعال

کف پوش های چوبی

کف پوش های سخت
کف پوش های شیمیایی یکپارچه
کف پوش های مقاوم
کف پوش های پیاده رو
مشکلات رایج کف پوش ها
کفپوش لمینیت
کفپوش بامبو
کفپوش مرمر
کفپوش Vinyl PVC
كاشی های كف چرمی
کف پوش های ارتجاعی

 

عنوان: کفپوش های ساختمانی

فرمت: پاورپوینت

تعداد صفحات: 30 اسلاید

تصویر پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت:

۲۰۱۶-۱۰-۲۳_۱۲-۰۰-۳۶

قیمت : 10900

خرید و دانلود



دانلود پاورپوینت معماری آرامگاه داریوش

آرامگاه داریوش یکم گوری صخره‌ای در کوه حاجی‌آباد نقش رستم است که در بلندای ۲۶ متری از تراز زمین جای گرفته‌است و سنگ‌نبشته‌ای در آن جای دارد که نشان می‌دهد مقبره از آن داریوش یکم است. داریوش بزرگ در اکتبر ۴۸۶ پیش از میلاد درگذشت و در این آرامگاه که در دل کوهی سنگی تراشیده بود، جای گرفت. وی در سال ۵۲۲ پیش از میلاد به تخت نشست و پس از ۳۶ سال پادشاهی، به مرگ طبیعی درگذشت.

گویا داریوش ساخت آرامگاه خود را هم‌زمان با ساخت کاخ آپادانای شوش و تخت جمشید در سال ۵۱۹ پیش از میلاد آغاز کرده و ساخت آن روزگاری پیش از مرگش پایان یافته‌بود. با رویکرد به اینکه گذشت سده‌ها، بیش از ۵ متر خاک در پای صخره انباشته‌است، در گذشته این آرامگاه بلندتر و پرهیبت‌تر از امروزه بوده و بلندای آن به ۳۸ متر می‌رسیده‌است. پیکره و گسترهٔ نمای بیرونی آرامگاه و ویژگی‌های درونی آن، سراسر نوآوری است.

نمای بیرونی آرامگاه که در صخره‌ای به بلندای ۶۰ متر کنده شده، همانند چلیپایی است با بلندای ۲۲ متر که پهنای هر یک از بازوان آن، ۱۰٫۹۰ متر است.[۷] در بخش بالایی آرامگاه، داریوش بر اورنگی که مردم سرزمین‌های گوناگون بر دوش دارند، ایستاده و نماد فروهر بر فراز او و آتشدان شاهی در برابرش کنده‌کاری شده‌اند. درون آرامگاه ۹ گور وجود دارد که نشان می‌دهد افزون بر داریوش، نزدیکان وی نیز در آنجا آرمیده‌اند. بخش بیرونی آرامگاه دارای دو سنگ‌نبشته به زبان‌های فارسی باستان، عیلامی و اکدی است که آوا و گفتاری مانند وصیت‌نامه و اندرزنامه دارد.

معماری آرامگاه داریوش

پیکره و گسترهٔ نمای بیرونی آرامگاه و ویژگی‌های درونی آن، سراسر نوآوری است. و هیچ نمونهٔ همانندی برای آن در خاور نزدیک، مصر و یونان پیدا نشده‌است. تنها چند گور صخره‌ای در شمال غربی ایران و کردستان عراق یافت شده‌است که مدت‌ها به عنوان گور مادی و الگوی کار داریوش پنداشته می‌شد اما اینک روشن شده‌است که این آرامگاه‌ها خود، برگرفته از آرامگاه داریوش است. داریوش و جانشینانش آرامگاه‌های در سنگ کنده‌شده فراهم می‌آوردند. پس از آن‌ها، در دوره‌های آینده این روش کمابیش به صورت‌های گوناگون رواج پیدا کرد و تا زمان آل بویه (سدهٔ دهم میلادی) ادامه یافت، چنان‌که آرامگاه‌های پادشاهان آل بویه در کوه‌های اطراف ری، نزدیک تهران، هم از این دست آرامگاه‌های در سنگ درآورده شده‌اند.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    ایا از فعالیت وبلاگ راضی هستید
    آمار سایت
    آمار سایت
  • کل مطالب : 5340
  • کل نظرات : 8
  • افراد آنلاین : 186
  • تعداد اعضا : 4
  • آی پی امروز : 347
  • آی پی دیروز : 101
  • بازدید امروز : 2,260
  • باردید دیروز : 137
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 6
  • بازدید هفته : 4,260
  • بازدید ماه : 8,693
  • بازدید سال : 47,272
  • بازدید کلی : 584,531