loading...
دانلود تحقیق , پروژه و مقاله
علی کوندری بازدید : 80 دوشنبه 15 شهریور 1395 نظرات (0)

بررسی آفازی (آنومی) فراهم كردن منبع برای تمرینات بالینی، تحقیقات در آفازی و همچنین تحقیقات روان-زبان شناختی

بررسی آفازی (آنومی) فراهم كردن منبع برای تمرینات بالینی، تحقیقات در آفازی و همچنین تحقیقات روان-زبان شناختیدسته: علوم انسانی
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 64 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 90

پایان نامه بررسی آفازی (آنومی) فراهم كردن منبع برای تمرینات بالینی، تحقیقات در آفازی و همچنین تحقیقات روانزبان شناختی در 90 صفحه ورد قابل ویرایش

قیمت فایل فقط 12,000 تومان

خرید

بررسی آفازی (آنومی) فراهم كردن منبع برای تمرینات بالینی، تحقیقات در آفازی و همچنین تحقیقات روان-زبان شناختی



 

فصل 1

 

 

 

1-1بیان مسأله

 

از آن جائیكه عمومی‌ترین و رایج‌ترین عارضه و علامت در آفازی، آنومی  یا نام پریش است، نیاز به یك آزمون استاندارد در این زمینه (به طور خاص) احساس می‌شود. از این رو هدف ما از تهیه تست مذكور، فراهم كردن منبعی برای تمرینات بالینی، تحقیقات در آفازی و همچنین تحقیقات روان – زبان شناختی  می‌باشد. بعلاوه از آنجا كه بیشتر تست‌های به كار برده شده در این زمینه بر نامیدن اسامی تأكید دارند، در تمرینات بالینی به نوعی نیاز به ارزیابی كاملتر شناخت فصل احساس می‌شود و تأكید بر طراحی در جاهایی وجود دارد كه بطور خاص، نقایص فعلی را مورد توجه قرار می‌دهند.

 

2-1 كاربرد‌های مجموعه

 

در تحقیقات روان بازشناختی كه روی افراد بزرگسال انجام می‌شود ممكن است از داده‌هایی استفاده شود كه با نظام بازنمائی ذهنی اسامی و افعال  در واژگان ارتباط دارند. یعنی كه به كاربردن الگوهایی از قبیل: تصاویر متحرك (انیمیشن)، نامیدن واژگان مكتوب، تكالیف، قضاوت واژگانی ، مطالعات اولیه و … . همچنین موارد هماهنگ شده در مجموعه برای مطالعات تصویربرداری مغزی  در گروه بیماران آفای و افراد غیر آسیب مغزی مفید خواهد بود.

 

در تحقیقات بر روی بزرگسالان مبتلا به آسیب زبانی ، می‌توان از تصاویر و برچسب‌های كلامی نوشته شده در نامیدن تصاویر، خواندن، نوشتن دیكته و تكرار استفاده كرده كه این موارد را می‌توان به آسانی برای استفاده به عنوان یك تست اداركی و استفاده در تكالیف تحقیقی تصویر- كلمه  تنظیم كرد.

 

از آن جائیكه یافته‌های مشابه را می‌توان در كیفیتهای مختلف به كار برد، این مجموعه قادر به فراهم ساختن نشانه‌هایی است كه ما را از وجود كمبود مدالیتة خاص در اسامی و افعال آگاه می‌سازد.

 

در این مجموعه می‌توان آیتم‌های اسامی را براساس طبقات معنایی گروهبندی كرد، مانند حیوانات، آیتم‌های غذایی و مشاغل و به منظور آشكار ساختن كمبودهای نامیدن طبقات ویژه مورد استفاده قرار داد. در این مجموعه شمار زیادی از آیتم‌ها در رسیدن به اهداف ارزیابی بالینی مؤثر خواهند بود.

 

ارزیابی درستی نامیدن تصاویر، با به كارگیری مجموعه آیتم‌ها در قبل و بعد از درمان به درمانگر اجازه خواهد داد كه دقیقاً تأثیرات مداخله‌ای را اندازه‌گیری می‌كند.

 

در نهایت انتظار می‌رود كه این اطلاعات برای رسیدن به اهداف درمانی، چه بسا مفید باشند. شمار زیاد تصاویر شی و عمل ، این امكان را به درمانگران می‌دهندكه صورتهای فراوانی از فعالیت‌های درمانی را با استفاده از تصاویر و نامهایشان طرح‌ریزی كنند. برای مثال ممكن است از بیماران خواسته شود تصاویری را انتخاب كنند كه به طریقی با یكدیگر در ارتباطند، یا تصویر یك فعل را با تصویر شی‌ء مناسب هماهنگ كنند و یا تصاویری را برگزینند، كه عنوانشان با صدای خاصی آغاز می‌شود.

 

3-1 تعریف مفاهیم

 

مسیرهای درونداد : وسیله‌ای برای انتقال اطلاعات مورد توجه شامل: موضوعات شنیداری، كلامی، نوشتاری، بینایی و ژسچرها

 

مسیرهای برونداد : شامل گفتار، نوشتار و ژسچرها می‌باشد.

 

آسیب‌های معنایی در مقولة خاص (ویژه): آشفتگی در درك یا تولید مقوله‌های معنایی انتخابی، همراه با عملكرد حفظ شده در دیگر مقوله‌ها.

 

سیستم واژگانی : مجموعة پیچیده و پراكنده‌ای از مكانیسم‌های حفظ بازنمائی برای كلمات، اسامی و افعال آشنا و نیز پردازش‌های لازم جهت كدشكنی و كدسازی محركهای ناآشنا.

 

قضاوت واژگانی: تكلیفی كه در آن بیمار تصمیم می‌گیرد كه آیا محرك ارائه شده یك كلمه یا اسم واقعی است یا كلمه و اسم بی‌معنی است.

 

در ونداد واجی واژگان: مكانیسم ذخیرة‌‎ بازنمایی‌های كلمات بیانی آشنا، كه قبلاً شنیده شده‌اند.

 

برونداد واجی واژگان: مكانیسم دخیرة بازنمائی‌های كلمات بیانی آشنا كه قبلاً تولید شده‌اند.

 

آفازی بینایی  : آسیب مدالیتة ویژة بینایی در نامیدن اشیاء مشاهده شده در حضور پردازش معنایی پایه. این پردازش معنایی پایه از طریق شرح و تفصیل یا ژسچر مربوط به شیء‌دیده شده، كه فرد در نامیدن آن ناتوان است، مشخص می‌شود.

 

كری خاص كلمه  : آسیب مدالیتة ویژة شنیداری در پردازش در ونداد گفتاری.

 

سیستم معنایی: مكانیسم واژگانی مسئول در ذخیرة بازنمای معنایی برای ژسچرها، اسامی و كلمات آشنا.

 

فصل 3

 

 

 

1-3 مقدمه

 

هدف ما از تهیة این تست، فراهم كردن منبعی برای تمرینات كلینیكی، تحقیقات در زمینة آفازی و همچنین تحقیقات روان – زمان شناختی بود.

 

در تمرینات بالینی به نوعی، نیاز به ارزیابی كاملتر شناخت فعل احساس می‌شود و تأكید بر طراحی درمانهایی وجود دارد كه به طور خاص نقائص فعلی را مورد توجه قرار می‌دهند.

 

در حال حاضر شمار تحقیقاتی كه به پردازش فعل و تفاوت‌های پردازشی موجود میان افعال و اسامی می‌پردازند، رو به افزایش است.

 

این تحقیق در میان شركت‌كننده‌های بزرگسال طبیعی، كودكان طبیعی و كودكان با آسیب‌های زباین خاص و بیماران آفازیك اجرا شده است.

 

تا به امروز در حوزة نامیدن اسامی مطالعات زیادی صورت گرفته و در حال حاضر ما نسبت به عوامل تعیین‌كننده در دسترسی به آنها، شناخت كافی داریم. انگیزه شكل‌گیری این تست نیز از این حقیقت ناشی می‌شود كه شناخت ما نسبت به عوامل تعیین‌كننده در دسترس به افعال كم است.

 

تصویر- كلمه تطبیق می‌یابند.

 

از آن جائیكه امكان استفاده از داده‌های یكسان در مدالیته‌های مختلف وجود دارد، این مجموعه قادر خواهد بود تا نشانه‌ای از وجود كمبودهای مدالیته خاص در اسامی و افعال را فراهم سازد.

 

در این مجموعه می‌توان آیتم‌های اسامی را در طبقات معنایی از قبیل حیوانات، آیتم‌های غذایی و مشاغل گروهبندی كرد و بمنظور آشكار ساختن نقایص در نامیدن طبقات ویژه مورد استفاده قرار داد. شمار زیادی از آیتم‌های موجود در این مجموعه در جهت رسیدن به اهداف ارزیابی بالینی مؤثر خواهند بود. برای مثال تصاویر اسامی و افعال ممكن است به مجموعه‌ای از آیتم‌ها تقسیم شوند كه برخی از آنها معرفی شده و برخی معرفی نمی‌شوند.

 

ارزیابی درستی نامیدن تصاویر، قبل و بعد از درمان با استفاده از مجموعه‌های معرفی شده و نشده به پزشك اجازه خواهد داد كه دقیقاً تأثیرات مداخله‌ای را اندازه‌گیری كند.

 

در نهایت انتظار می‌رود كه این اطلاعات برای رسیدن به اهداف درمانی چه بسا مفید باشند. شمار زیادی از تصاویر شیء و عمل این امكان را به درمانگران می‌دهند كه با بكارگیری آنها(تصاویر و نامهایشان) صورتهای فراوانی از فعالیت‌های درمانی طرح ریزی می‌كنند. برای مثال ممكن است از بیماران خواسته شود تصاویری را كه به طریقی با یكدیگر در ارتباطند، انتخاب كنند یا تصویر یك فعل را با تصویر مناسب شیء هماهنگ كنند یا تصویری را كه عنوانش با صدای خاصی آغاز می‌شود انتخاب كنند.

 

3-3 ساختار تست

 

-         انتخاب گزینه

 

در شروع، ما 146 فعل تصویری را كه توسط یك نقاش ترسیم شده بودند، برگزیدیم. آن دسته از افعالی كه احتمال می‌رفت در تصاویر بطور واضح نمایش داده شوند، دراین مجموعه حذف شدند. ما طرحهایی داشتیم كه برگرفته از 273 برچسب اسمی بود. در طول مرحله طبقه‌بندی اطلاعات قراردادی نامیدن، زمانیكه پاسخ‌های آگاهی دهنده، مبهم بودن تصاویر و یا به عبارتی ناكافی بودن آنها را نشان می‌دادند، تصاویر مجدداً‌ ترسیم می‌شدند. برای مثال تصویر كمربند – پاسخ قلاده را از میان داده‌های مختلف برمی‌انگیخت مگر زمانیكه طراحی آن به شكلی كه بدن انسان را دربرگیرد، صورت می‌گرفت. این بدین معناست كه اطلاعات توافقی نامیدن در مورد آیتم‌های خاص بیش از یكبار طبقه‌بندی شده‌اند.

 


 

بعنوان یك مسئله در علم اصول، زمانیكه آیتم‌های فعل به شكل واژگانی بدون تصویر ظاهر می‌شوند، (برای مثال در یك تكلیف خواندن) محققین هیچ كنترلی روی تفسیری كه شركت كننده‌ها به فعل نسبت می‌دهند، ندارند. از این گذشته پیشنهاد شده هر زمان كه فعلی بیان می‌شود كلیة ادراكات ساختاری ناشناختة متناوب فعال می‌گردند. این ادراكات حتی در تكالیف نامیدن تصویر، جائیكه تصویر، توضیح و تفسیر را محدود می‌سازد ممكن است فعال گردند. اگر این فرض درست باشد یافته‌های ابتدایی را برای سئوال فراهم می‌كند كه به تفاوتهای موجود در قابلیت دسترسی به افعالی با ادراكات ساختاری مختلف می‌پردازند.  در درك ساختاری افعال، ما صرفاً و اجباراً، استدلالهای (دلائل) عبارت اسمی را مد نظر قرار دادیم و هیچ مكمل عبارات حرف اضافه‌ای را در نظر نگرفتیم. بنابراین بعنوان مثال خواب دیدن و تكیه دادن درگروه افعال Unergative طبقه‌بندی می‌شوند كه صرفاً در جملات «جان خواب دید دربارة‌ مری و جان تكیه داد به مری» مكمل گروه حرف اضافه‌ای در نظر گرفته نمی‌شود.

 

شرایط متفاوتی كه مكملهای گروه حرف اضافه‌ای و مباحث گروه اسمی نسبت به یكدیگر دارند منجر به این امر می‌شود كه در تئوری زبانی هیچ موافقت كلی دربارة آنها وجود نداشته باشد.

 

Pinkel در سال 1989 به نظریة Zabizarrdo اشاره می‌كند كه در آن عنوان می‌شود كه مباحث گروه اسمی از مباحث مستقیم (بی‌واسطه) هستند، در حالیكه مكمل‌های گروه حرف اضافه‌ای غیر مستقیم یا مایل می‌باشند. این تفاوت مهم ضمن اشاره به این نكته كه افعال نقش‌های theta را به مباحث گروه اسمی اختصاص می‌دهند، نشان می‌دهد نوعی ارتباط پیچیده میان فعل و مكمل آن وجود دارد و مباحث گروه حرف اضافه‌ای تا حدی از فعل دور می‌باشند و نقش‌های theta یی آنها توسط حرف اضافه تعیین می‌شود.

 


فهرست مطالب

 

فصل اول

 

معیار سازی تست نامیدن در مقوله‌های اسامی و افعال...................................................................          

 

1-1 بیان مسئله ...........................................................................................................

 

2-1 كاربردهای عمومی ...............................................................................................

 

3-1 تعریف مفاهیم .....................................................................................................

 

 

 

فصل دوم (مباحث نظری)...........................................................................................

 

1-2 مقدمه...................................................................................................................

 

2-2 مدل پردازش واژگانی............................................................................................

 

3-2 مكانیسم‌ها ...........................................................................................................

 

    - سطح بازشناسی.....................................................................................................

 

    - پردازش معنایی.....................................................................................................

 

    - برونداد واژگان......................................................................................................

 

4-2 آسیب‌ها...............................................................................................................

 

    - سطح بازشناسی.....................................................................................................

 

    - درونداد واژگانی...................................................................................................

 

    - پردازش معنایی.....................................................................................................

 

    - برونداد واژگانی....................................................................................................

 

5-2 كاربردهای كلینیكی مدل‌واژگانی.............................................................................

 

    - جدول ارزیابی تكالیف واژگانی..............................................................................

 

 

 

فصل سوم (معرفی تست).........................................................................................................

 

1-3 مقدمه...................................................................................................................

 

2-3 موارد كاربردی مجموعه.........................................................................................

 

3-3 ساختار تست........................................................................................................

 

    - انتخاب گزینه........................................................................................................

 

    - طبقه‌بندی اطلاعات قراردادی..................................................................................

 

    - شكل دستوری افعال در مجموعه.............................................................................

 

4-3 ساختار لیست‌های تطبیق داده شده..........................................................................

 

    - بسامد...................................................................................................................

 

    - سن فراگیری.........................................................................................................

 

    - میزان آشنایی.........................................................................................................

 

    - شاخصهای دیگر...................................................................................................

 

    - قابلیت تصویر.......................................................................................................

 

    - پیچیدگی بینایی.....................................................................................................

 

5-3 زیرگروه لیست‌ها..................................................................................................

 

6-3 اطلاعات بدست آمده از شركت‌كنندگان سن بدون آسیب مغزی.................................

 

7-3 نحوه استفاده و اجرای این مجموعه بعنوان یك وسیلة ارزیابی ..................................

 

8-3 فرمهای معرفی......................................................................................................

 

9-3 راهنمائی‌هایی برای ارزیابی و آزمودن بیماران آفازیك...............................................

 

10-3 ارزیابی رفتارهای بیمار آفازیك............................................................................

 

 

 

فصل 4 (اجرای تست).............................................................................................................

 

1-4 ساختار تست شی و عمل......................................................................................

 

    - شماره آیتم............................................................................................................

 

    - هدف...................................................................................................................

 

    - پاسخ اولیه............................................................................................................

 

    - مدت زمان ارائه پاسخ............................................................................................

 

    - یادآوری...............................................................................................................

 

2-4 شرایط تحصیلی و سنی شركت‌كنندگان...................................................................

 

3-4 جداول ارزیابی......................................................................................................

 

    - نامیدن اسامی........................................................................................................

 

    - نامیدن افعال..........................................................................................................

 

 

 

فصل 5 (بحث و نتیجه‌گیری)........................................................................................

 

1-5 تهیه جدول آماری.................................................................................................

 

2-5 نتیجه‌گیری............................................................................................................

 

3-5 جداول نتایج.........................................................................................................

 

        ·تست نامیدن اسامی..................................................................................................

 

        ·تست نامیدن افعال...................................................................................................

 

 

 

واژه‌نامه......................................................................................................................

 

منابع.......................................................................................................................................        

 

 

 

 

 


قیمت فایل فقط 12,000 تومان

خرید

برچسب ها : بررسی آفازی (آنومی) فراهم كردن منبع برای تمرینات بالینی، تحقیقات در آفازی و همچنین تحقیقات روان-زبان شناختی , پایان نامه بررسی آفازی (آنومی) فراهم كردن منبع برای تمرینات بالینی، تحقیقات در آفازی و همچنین تحقیقات روانزبان شناختی , مقاله بررسی آفازی (آنومی) فراهم كردن منبع برای تمرینات بالینی، تحقیقات در آفازی و همچنین تحقیقات روانزبان شناختی , پروژه بررسی آفازی (آنومی) فراهم كردن منبع برای تمرینات بالینی، تحقیقات در آفازی و همچنین تحقیقات روانزبان شناختی , تح

بررسی آفازی (آنومی) فراهم كردن منبع برای تمرینات بالینی، تحقیقات در آفازی و همچنین تحقیقات روان-زبان شناختی

بررسی آفازی (آنومی) فراهم كردن منبع برای تمرینات بالینی، تحقیقات در آفازی و همچنین تحقیقات روان-زبان شناختیدسته: علوم انسانی
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 64 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 90

پایان نامه بررسی آفازی (آنومی) فراهم كردن منبع برای تمرینات بالینی، تحقیقات در آفازی و همچنین تحقیقات روانزبان شناختی در 90 صفحه ورد قابل ویرایش

قیمت فایل فقط 12,000 تومان

خرید

بررسی آفازی (آنومی) فراهم كردن منبع برای تمرینات بالینی، تحقیقات در آفازی و همچنین تحقیقات روان-زبان شناختی



 

فصل 1

 

 

 

1-1بیان مسأله

 

از آن جائیكه عمومی‌ترین و رایج‌ترین عارضه و علامت در آفازی، آنومی  یا نام پریش است، نیاز به یك آزمون استاندارد در این زمینه (به طور خاص) احساس می‌شود. از این رو هدف ما از تهیه تست مذكور، فراهم كردن منبعی برای تمرینات بالینی، تحقیقات در آفازی و همچنین تحقیقات روان – زبان شناختی  می‌باشد. بعلاوه از آنجا كه بیشتر تست‌های به كار برده شده در این زمینه بر نامیدن اسامی تأكید دارند، در تمرینات بالینی به نوعی نیاز به ارزیابی كاملتر شناخت فصل احساس می‌شود و تأكید بر طراحی در جاهایی وجود دارد كه بطور خاص، نقایص فعلی را مورد توجه قرار می‌دهند.

 

2-1 كاربرد‌های مجموعه

 

در تحقیقات روان بازشناختی كه روی افراد بزرگسال انجام می‌شود ممكن است از داده‌هایی استفاده شود كه با نظام بازنمائی ذهنی اسامی و افعال  در واژگان ارتباط دارند. یعنی كه به كاربردن الگوهایی از قبیل: تصاویر متحرك (انیمیشن)، نامیدن واژگان مكتوب، تكالیف، قضاوت واژگانی ، مطالعات اولیه و … . همچنین موارد هماهنگ شده در مجموعه برای مطالعات تصویربرداری مغزی  در گروه بیماران آفای و افراد غیر آسیب مغزی مفید خواهد بود.

 

در تحقیقات بر روی بزرگسالان مبتلا به آسیب زبانی ، می‌توان از تصاویر و برچسب‌های كلامی نوشته شده در نامیدن تصاویر، خواندن، نوشتن دیكته و تكرار استفاده كرده كه این موارد را می‌توان به آسانی برای استفاده به عنوان یك تست اداركی و استفاده در تكالیف تحقیقی تصویر- كلمه  تنظیم كرد.

 

از آن جائیكه یافته‌های مشابه را می‌توان در كیفیتهای مختلف به كار برد، این مجموعه قادر به فراهم ساختن نشانه‌هایی است كه ما را از وجود كمبود مدالیتة خاص در اسامی و افعال آگاه می‌سازد.

 

در این مجموعه می‌توان آیتم‌های اسامی را براساس طبقات معنایی گروهبندی كرد، مانند حیوانات، آیتم‌های غذایی و مشاغل و به منظور آشكار ساختن كمبودهای نامیدن طبقات ویژه مورد استفاده قرار داد. در این مجموعه شمار زیادی از آیتم‌ها در رسیدن به اهداف ارزیابی بالینی مؤثر خواهند بود.

 

ارزیابی درستی نامیدن تصاویر، با به كارگیری مجموعه آیتم‌ها در قبل و بعد از درمان به درمانگر اجازه خواهد داد كه دقیقاً تأثیرات مداخله‌ای را اندازه‌گیری می‌كند.

 

در نهایت انتظار می‌رود كه این اطلاعات برای رسیدن به اهداف درمانی، چه بسا مفید باشند. شمار زیاد تصاویر شی و عمل ، این امكان را به درمانگران می‌دهندكه صورتهای فراوانی از فعالیت‌های درمانی را با استفاده از تصاویر و نامهایشان طرح‌ریزی كنند. برای مثال ممكن است از بیماران خواسته شود تصاویری را انتخاب كنند كه به طریقی با یكدیگر در ارتباطند، یا تصویر یك فعل را با تصویر شی‌ء مناسب هماهنگ كنند و یا تصاویری را برگزینند، كه عنوانشان با صدای خاصی آغاز می‌شود.

 

3-1 تعریف مفاهیم

 

مسیرهای درونداد : وسیله‌ای برای انتقال اطلاعات مورد توجه شامل: موضوعات شنیداری، كلامی، نوشتاری، بینایی و ژسچرها

 

مسیرهای برونداد : شامل گفتار، نوشتار و ژسچرها می‌باشد.

 

آسیب‌های معنایی در مقولة خاص (ویژه): آشفتگی در درك یا تولید مقوله‌های معنایی انتخابی، همراه با عملكرد حفظ شده در دیگر مقوله‌ها.

 

سیستم واژگانی : مجموعة پیچیده و پراكنده‌ای از مكانیسم‌های حفظ بازنمائی برای كلمات، اسامی و افعال آشنا و نیز پردازش‌های لازم جهت كدشكنی و كدسازی محركهای ناآشنا.

 

قضاوت واژگانی: تكلیفی كه در آن بیمار تصمیم می‌گیرد كه آیا محرك ارائه شده یك كلمه یا اسم واقعی است یا كلمه و اسم بی‌معنی است.

 

در ونداد واجی واژگان: مكانیسم ذخیرة‌‎ بازنمایی‌های كلمات بیانی آشنا، كه قبلاً شنیده شده‌اند.

 

برونداد واجی واژگان: مكانیسم دخیرة بازنمائی‌های كلمات بیانی آشنا كه قبلاً تولید شده‌اند.

 

آفازی بینایی  : آسیب مدالیتة ویژة بینایی در نامیدن اشیاء مشاهده شده در حضور پردازش معنایی پایه. این پردازش معنایی پایه از طریق شرح و تفصیل یا ژسچر مربوط به شیء‌دیده شده، كه فرد در نامیدن آن ناتوان است، مشخص می‌شود.

 

كری خاص كلمه  : آسیب مدالیتة ویژة شنیداری در پردازش در ونداد گفتاری.

 

سیستم معنایی: مكانیسم واژگانی مسئول در ذخیرة بازنمای معنایی برای ژسچرها، اسامی و كلمات آشنا.

 

فصل 3

 

 

 

1-3 مقدمه

 

هدف ما از تهیة این تست، فراهم كردن منبعی برای تمرینات كلینیكی، تحقیقات در زمینة آفازی و همچنین تحقیقات روان – زمان شناختی بود.

 

در تمرینات بالینی به نوعی، نیاز به ارزیابی كاملتر شناخت فعل احساس می‌شود و تأكید بر طراحی درمانهایی وجود دارد كه به طور خاص نقائص فعلی را مورد توجه قرار می‌دهند.

 

در حال حاضر شمار تحقیقاتی كه به پردازش فعل و تفاوت‌های پردازشی موجود میان افعال و اسامی می‌پردازند، رو به افزایش است.

 

این تحقیق در میان شركت‌كننده‌های بزرگسال طبیعی، كودكان طبیعی و كودكان با آسیب‌های زباین خاص و بیماران آفازیك اجرا شده است.

 

تا به امروز در حوزة نامیدن اسامی مطالعات زیادی صورت گرفته و در حال حاضر ما نسبت به عوامل تعیین‌كننده در دسترسی به آنها، شناخت كافی داریم. انگیزه شكل‌گیری این تست نیز از این حقیقت ناشی می‌شود كه شناخت ما نسبت به عوامل تعیین‌كننده در دسترس به افعال كم است.

 

تصویر- كلمه تطبیق می‌یابند.

 

از آن جائیكه امكان استفاده از داده‌های یكسان در مدالیته‌های مختلف وجود دارد، این مجموعه قادر خواهد بود تا نشانه‌ای از وجود كمبودهای مدالیته خاص در اسامی و افعال را فراهم سازد.

 

در این مجموعه می‌توان آیتم‌های اسامی را در طبقات معنایی از قبیل حیوانات، آیتم‌های غذایی و مشاغل گروهبندی كرد و بمنظور آشكار ساختن نقایص در نامیدن طبقات ویژه مورد استفاده قرار داد. شمار زیادی از آیتم‌های موجود در این مجموعه در جهت رسیدن به اهداف ارزیابی بالینی مؤثر خواهند بود. برای مثال تصاویر اسامی و افعال ممكن است به مجموعه‌ای از آیتم‌ها تقسیم شوند كه برخی از آنها معرفی شده و برخی معرفی نمی‌شوند.

 

ارزیابی درستی نامیدن تصاویر، قبل و بعد از درمان با استفاده از مجموعه‌های معرفی شده و نشده به پزشك اجازه خواهد داد كه دقیقاً تأثیرات مداخله‌ای را اندازه‌گیری كند.

 

در نهایت انتظار می‌رود كه این اطلاعات برای رسیدن به اهداف درمانی چه بسا مفید باشند. شمار زیادی از تصاویر شیء و عمل این امكان را به درمانگران می‌دهند كه با بكارگیری آنها(تصاویر و نامهایشان) صورتهای فراوانی از فعالیت‌های درمانی طرح ریزی می‌كنند. برای مثال ممكن است از بیماران خواسته شود تصاویری را كه به طریقی با یكدیگر در ارتباطند، انتخاب كنند یا تصویر یك فعل را با تصویر مناسب شیء هماهنگ كنند یا تصویری را كه عنوانش با صدای خاصی آغاز می‌شود انتخاب كنند.

 

3-3 ساختار تست

 

-         انتخاب گزینه

 

در شروع، ما 146 فعل تصویری را كه توسط یك نقاش ترسیم شده بودند، برگزیدیم. آن دسته از افعالی كه احتمال می‌رفت در تصاویر بطور واضح نمایش داده شوند، دراین مجموعه حذف شدند. ما طرحهایی داشتیم كه برگرفته از 273 برچسب اسمی بود. در طول مرحله طبقه‌بندی اطلاعات قراردادی نامیدن، زمانیكه پاسخ‌های آگاهی دهنده، مبهم بودن تصاویر و یا به عبارتی ناكافی بودن آنها را نشان می‌دادند، تصاویر مجدداً‌ ترسیم می‌شدند. برای مثال تصویر كمربند – پاسخ قلاده را از میان داده‌های مختلف برمی‌انگیخت مگر زمانیكه طراحی آن به شكلی كه بدن انسان را دربرگیرد، صورت می‌گرفت. این بدین معناست كه اطلاعات توافقی نامیدن در مورد آیتم‌های خاص بیش از یكبار طبقه‌بندی شده‌اند.

 


 

بعنوان یك مسئله در علم اصول، زمانیكه آیتم‌های فعل به شكل واژگانی بدون تصویر ظاهر می‌شوند، (برای مثال در یك تكلیف خواندن) محققین هیچ كنترلی روی تفسیری كه شركت كننده‌ها به فعل نسبت می‌دهند، ندارند. از این گذشته پیشنهاد شده هر زمان كه فعلی بیان می‌شود كلیة ادراكات ساختاری ناشناختة متناوب فعال می‌گردند. این ادراكات حتی در تكالیف نامیدن تصویر، جائیكه تصویر، توضیح و تفسیر را محدود می‌سازد ممكن است فعال گردند. اگر این فرض درست باشد یافته‌های ابتدایی را برای سئوال فراهم می‌كند كه به تفاوتهای موجود در قابلیت دسترسی به افعالی با ادراكات ساختاری مختلف می‌پردازند.  در درك ساختاری افعال، ما صرفاً و اجباراً، استدلالهای (دلائل) عبارت اسمی را مد نظر قرار دادیم و هیچ مكمل عبارات حرف اضافه‌ای را در نظر نگرفتیم. بنابراین بعنوان مثال خواب دیدن و تكیه دادن درگروه افعال Unergative طبقه‌بندی می‌شوند كه صرفاً در جملات «جان خواب دید دربارة‌ مری و جان تكیه داد به مری» مكمل گروه حرف اضافه‌ای در نظر گرفته نمی‌شود.

 

شرایط متفاوتی كه مكملهای گروه حرف اضافه‌ای و مباحث گروه اسمی نسبت به یكدیگر دارند منجر به این امر می‌شود كه در تئوری زبانی هیچ موافقت كلی دربارة آنها وجود نداشته باشد.

 

Pinkel در سال 1989 به نظریة Zabizarrdo اشاره می‌كند كه در آن عنوان می‌شود كه مباحث گروه اسمی از مباحث مستقیم (بی‌واسطه) هستند، در حالیكه مكمل‌های گروه حرف اضافه‌ای غیر مستقیم یا مایل می‌باشند. این تفاوت مهم ضمن اشاره به این نكته كه افعال نقش‌های theta را به مباحث گروه اسمی اختصاص می‌دهند، نشان می‌دهد نوعی ارتباط پیچیده میان فعل و مكمل آن وجود دارد و مباحث گروه حرف اضافه‌ای تا حدی از فعل دور می‌باشند و نقش‌های theta یی آنها توسط حرف اضافه تعیین می‌شود.

 


فهرست مطالب

 

فصل اول

 

معیار سازی تست نامیدن در مقوله‌های اسامی و افعال...................................................................          

 

1-1 بیان مسئله ...........................................................................................................

 

2-1 كاربردهای عمومی ...............................................................................................

 

3-1 تعریف مفاهیم .....................................................................................................

 

 

 

فصل دوم (مباحث نظری)...........................................................................................

 

1-2 مقدمه...................................................................................................................

 

2-2 مدل پردازش واژگانی............................................................................................

 

3-2 مكانیسم‌ها ...........................................................................................................

 

    - سطح بازشناسی.....................................................................................................

 

    - پردازش معنایی.....................................................................................................

 

    - برونداد واژگان......................................................................................................

 

4-2 آسیب‌ها...............................................................................................................

 

    - سطح بازشناسی.....................................................................................................

 

    - درونداد واژگانی...................................................................................................

 

    - پردازش معنایی.....................................................................................................

 

    - برونداد واژگانی....................................................................................................

 

5-2 كاربردهای كلینیكی مدل‌واژگانی.............................................................................

 

    - جدول ارزیابی تكالیف واژگانی..............................................................................

 

 

 

فصل سوم (معرفی تست).........................................................................................................

 

1-3 مقدمه...................................................................................................................

 

2-3 موارد كاربردی مجموعه.........................................................................................

 

3-3 ساختار تست........................................................................................................

 

    - انتخاب گزینه........................................................................................................

 

    - طبقه‌بندی اطلاعات قراردادی..................................................................................

 

    - شكل دستوری افعال در مجموعه.............................................................................

 

4-3 ساختار لیست‌های تطبیق داده شده..........................................................................

 

    - بسامد...................................................................................................................

 

    - سن فراگیری.........................................................................................................

 

    - میزان آشنایی.........................................................................................................

 

    - شاخصهای دیگر...................................................................................................

 

    - قابلیت تصویر.......................................................................................................

 

    - پیچیدگی بینایی.....................................................................................................

 

5-3 زیرگروه لیست‌ها..................................................................................................

 

6-3 اطلاعات بدست آمده از شركت‌كنندگان سن بدون آسیب مغزی.................................

 

7-3 نحوه استفاده و اجرای این مجموعه بعنوان یك وسیلة ارزیابی ..................................

 

8-3 فرمهای معرفی......................................................................................................

 

9-3 راهنمائی‌هایی برای ارزیابی و آزمودن بیماران آفازیك...............................................

 

10-3 ارزیابی رفتارهای بیمار آفازیك............................................................................

 

 

 

فصل 4 (اجرای تست).............................................................................................................

 

1-4 ساختار تست شی و عمل......................................................................................

 

    - شماره آیتم............................................................................................................

 

    - هدف...................................................................................................................

 

    - پاسخ اولیه............................................................................................................

 

    - مدت زمان ارائه پاسخ............................................................................................

 

    - یادآوری...............................................................................................................

 

2-4 شرایط تحصیلی و سنی شركت‌كنندگان...................................................................

 

3-4 جداول ارزیابی......................................................................................................

 

    - نامیدن اسامی........................................................................................................

 

    - نامیدن افعال..........................................................................................................

 

 

 

فصل 5 (بحث و نتیجه‌گیری)........................................................................................

 

1-5 تهیه جدول آماری.................................................................................................

 

2-5 نتیجه‌گیری............................................................................................................

 

3-5 جداول نتایج.........................................................................................................

 

        ·تست نامیدن اسامی..................................................................................................

 

        ·تست نامیدن افعال...................................................................................................

 

 

 

واژه‌نامه......................................................................................................................

 

منابع.......................................................................................................................................        

 

 

 

 

 


قیمت فایل فقط 12,000 تومان

خرید

برچسب ها : بررسی آفازی (آنومی) فراهم كردن منبع برای تمرینات بالینی، تحقیقات در آفازی و همچنین تحقیقات روان-زبان شناختی , پایان نامه بررسی آفازی (آنومی) فراهم كردن منبع برای تمرینات بالینی، تحقیقات در آفازی و همچنین تحقیقات روانزبان شناختی , مقاله بررسی آفازی (آنومی) فراهم كردن منبع برای تمرینات بالینی، تحقیقات در آفازی و همچنین تحقیقات روانزبان شناختی , پروژه بررسی آفازی (آنومی) فراهم كردن منبع برای تمرینات بالینی، تحقیقات در آفازی و همچنین تحقیقات روانزبان شناختی , تح

..

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

دانلود مقاله آفازی (آنومی) فراهم كردن منبع برای تمرینات ... - ...
ostad.pishroblog.ir/.../دانلود+مقاله+آفازی+(آنومی)+فراهم+كردن+منبع+برای+تمرینات+...
۲۷ مرداد ۱۳۹۵ ه‍.ش. - دانلود فایل ( پایان نامه بررسی هفت عامل مهم در افت تحصیلی دانش آموزان) · فروش دانلودی ... دکمه ادامه مطلب کلیک فرمایید مقاله آفازی (آنومی) فراهم كردن منبع برای تمرینات بالینی، تحقیقات در آفازی و همچنین تحقیقات روان زبان شناختی ...
فروش دانلودی مقاله آفازی (آنومی) فراهم كردن منبع برای ...
downloadbord.ir/فروش-دانلودی-مقاله-آفازی-آنومی-فراهم-ك/
... برای تمرینات بالینی، تحقیقات در آفازی و همچنین تحقیقات روان – زبان شناختی ... به صفحه دانلود فایل(مقاله آفازی (آنومی) فراهم كردن منبع برای تمرینات بالینی، تحقیقات در ... بررسی استخدام گزینش نیروی انسانی و تاثیر آن بر عملکرد سازمان.
فراهم كردن منبع برای تمرینات بالینی، تحقیقات در آفازی و ...
9jg387.abtindls.ir/
برترین پکیج مقاله آفازی (آنومی) فراهم كردن منبع برای تمرینات بالینی، تحقیقات در آفازی و همچنین تحقیقات روان - زبان شناختی - دانلود فایل. ... فروش دانلودی پایان نامه بررسی تطبیقی آثار،احکام و شرایط اعسار و افلاس در فقه با ورشکستگی در ...
فراهم كردن منبع برای تمرینات بالینی، تحقیقات در آفازی و ...
aghighabi.meeblog.ir/post/1699
۴ شهریور ۱۳۹۵ ه‍.ش. - مقاله آفازی (آنومی) فراهم كردن منبع برای تمرینات بالینی، تحقیقات در آفازی و همچنین تحقیقات روان زبان شناختی. امتیاز بدهید : 1 2 3 4 5 6 ... برترین فایل گزارش کارآموزی بررسی كاربرد برنامه ACCESS در شركت توسعه اندیشه آریا
دریافت فایل مقاله آفازی (آنومی) فراهم كردن منبع برای تمرینات ...
negaretuba.aslblog.ir/post/83
... بالینی، تحقیقات در آفازی و همچنین تحقیقات روان - زبان شناختی و بررسی کامل ... مقاله آفازی (آنومی) فراهم كردن منبع برای تمرینات بالینی، تحقیقات در آفازی و ...
دانلود مقاله آفازی (آنومی) فراهم كردن منبع برای تمرینات ...
6mmwvl.nikandlc.ir/
دانلود مقاله آفازی (آنومی) فراهم كردن منبع برای تمرینات بالینی، تحقیقات در آفازی و همچنین تحقیقات روان - زبان شناختی -کامل و جامع. ... فروش دانلودی پایان نامه بررسی نگرانی با موقعیت های استرس زای زندگی در بین دانشجویان. 3 . کاملترین فایل علت ...
دانلود مقاله آفازی (آنومی) فراهم كردن منبع برای تمرینات ...
tarsimenama.8n8.ir/post/2504
دانلود مقاله آفازی (آنومی) فراهم كردن منبع برای تمرینات بالینی، تحقیقات در آفازی و همچنین تحقیقات روان - زبان شناختی - خرید آنلاین و دریافت - ... کاملترین فایل پایان نامه بررسی پتانسیل معدنی استان ایلام · فروش دانلودی بسته آموزشی باغبانی 2.
مقاله آفازی (آنومی) فراهم كردن منبع برای تمرینات بالینی، ...
shogeibaran.madblog.ir/post/2059
مقاله آفازی (آنومی) فراهم كردن منبع برای تمرینات بالینی، تحقیقات در آفازی و همچنین ... بالینی، تحقیقات در آفازی و همچنین تحقیقات روان - زبان شناختی}}+آماده ارائه به ... پایان نامه بررسی تأثیر تمرینات هوازی بر BMI و ایمونوگلوبولین های متخب سرم ...
دریافت فایل مقاله آفازی (آنومی) فراهم كردن منبع برای تمرینات ...
darkubc.blogroom.ir/post/2473
دریافت فایل مقاله آفازی (آنومی) فراهم كردن منبع برای تمرینات بالینی، تحقیقات در آفازی و همچنین تحقیقات روان - زبان شناختی - پرداخت و دانلود آنی - - دارکوب.
فراهم كردن منبع برای تمرینات بالینی، تحقیقات در آفازی و ...
181qsk.radikaldl.ir/
برترین پکیج مقاله آفازی (آنومی) فراهم كردن منبع برای تمرینات بالینی، تحقیقات در آفازی و همچنین تحقیقات روان - زبان شناختی - دانلود فایل. ... خرید فایل( پایان نامه بررسی استرس شغلی کارکنان بیمارستان های وابسته به دانشگاه علوم پزشکی).

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    ایا از فعالیت وبلاگ راضی هستید
    آمار سایت
    آمار سایت
  • کل مطالب : 5340
  • کل نظرات : 8
  • افراد آنلاین : 25
  • تعداد اعضا : 4
  • آی پی امروز : 108
  • آی پی دیروز : 68
  • بازدید امروز : 186
  • باردید دیروز : 101
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 670
  • بازدید ماه : 5,103
  • بازدید سال : 43,682
  • بازدید کلی : 580,941